Mały biały kotek napisał(a):Dlaczego mężczyźni kochając się ze swoją kobietą zamykają oczy i zdają się odpływać myślami gdzie indziej?
Off_topic napisał(a):1. Powiem tak, raz bylem zakochany i wtedy nawet 10 A.Jolie nie mialo startu z moja ukochana.
Namawiałeś ukochaną na start w konkursie Miss World?
moratar napisał(a):Nie rozumiem co ma miłość wspólnego z atrakcyjnaścią wyglądu partnera.
Przecież nie chodzi tylko o wygląd ale o to jaka ta druga osoba jest.
Jeśli ktoś mówi średnio ładnie wygląjącej partnerce że jest najpiekniejsza na swiecie to nie chodzi mu o wyglą, lub poprostu kłamie, albo chce być miły.
Takie oświadczenie nie ma nic wspólnego z logicznym myśleniem czy mówieniem prawdy.
Wg. mnie lepiej mowić prawde, niż troche kłamać "dla dobra" swego, czy związku.
Także nie każcie swego partnera za to że jest szczery i mówi prawde.
Wygląd zewnetrzny nie jest najważnieszy.
Sam kocham mą dziewczyne nad życie, wiem że nie jest ona tak atrakcyjna jak niektóre inne znane kobiety.
Ale nawet jakby Tiffani Thiessen, Liv Tyler, Halle Berry i Angelina Jolie przyszły wieczorem nago do mego łoża to bym je odrzucił bo kocham tylko moją dziewczynę.
malibu1 napisał(a):a czy czułełś po jakimś czasie do tych ładniejszych od Twojej większe pożądanie..?
pytam, bo mam taki problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości