Co to znaczy ?

Problemy natury seksualnej.

Postprzez Goszka » 26 paź 2009, o 19:57

ojj no to po polsku po prostu wolna miłość.To chyba nic nowego,tylko nazwa enigmatyczna ;)
Goszka

Postprzez Salome » 27 paź 2009, o 17:49

---------- 16:45 27.10.2009 ----------

caterpillar napisał(a):salome a skad wiesz ,ze byl gejem??

znam z widzenia, wiem, że jest z mężczyzną. To nie podejrzenie, tylko poprostu wiem.

---------- 16:49 ----------

caterpillar napisał(a): ci czysci i zadbani z wygladu czesto sa w domu takimi brudasami,ze az ciezko uwierzyc(sama mieszkalam z takimi co nosili najlepsze ciuchy za taka kase ze hoho spedzali godziny w lazience,nienaganny fryz,lico jak pupcia niemowlecia ale ich dbalosc o otoczenie-czystosc wiele pozostawiala do zyczenia..obrzydzac wam nie bede :roll: !

Tak zgadzam się z tym. Nie chodzi tylko o panów. Często te cudne panie, pachnące perfumami, wystrojone z piękną fryzurką, wychodzą z takich ruder, brud w domu, wszystko sie sypie, ale gwiazde rżnie :)

Kiedys był taki portal fotka i tam to było widać bardzo. Piekne artyski fotografowały sie na tle syfu własnych mieszkań i pokoi.
Salome

Postprzez mahika » 27 paź 2009, o 17:52

teraz jest nasza klasa i jest to samo ;)
mahika

Postprzez woman » 27 paź 2009, o 23:24

Salome napisał(a):Tak zgadzam się z tym. Nie chodzi tylko o panów. Często te cudne panie, pachnące perfumami, wystrojone z piękną fryzurką, wychodzą z takich ruder, brud w domu, wszystko sie sypie, ale gwiazde rżnie :)

Kiedys był taki portal fotka i tam to było widać bardzo. Piekne artyski fotografowały sie na tle syfu własnych mieszkań i pokoi.

Coś za coś :)
gdybym musiała wybierać to wolałabym zadbac o siebie niż miec błysk w domu 8)
Najlepiej byłoby znaleźć złoty środek, jak we wszystkim zreszta.
woman

Postprzez Salome » 28 paź 2009, o 11:03

A ja sie wczoraj nawet nie uczesalam, ale za to posprzatałam wszystko i nagotowałam tyle, ze bede miala obiad na 3 dni.
Jak nigdzie nie wychodze to wole miec w domu czysto niz siedziec w brudzie jak wymalowana kukła na kiju. Aż obrzydzenie u takich brudasów sie herbaty napic.
Salome

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 29 paź 2009, o 12:33

Goszka napisał(a):a ja mam uczulenie na metrusów.

Ja także ;).

Przerażają mnie wyciućkani faceci, którzy mają gładszą cerę ode mnie. Albo wymuskane Lalki Barbie. Tenże typ w większości lansuje się po centrach handlowych dlatego nie lubię tam chodzić. Za sztuczne to wszystko. I to kreowanie się poprzez kupowanie popularnych marek... ale o co w ogóle biega ???

A nawiązując do brudaszenia, to obserwowałam owo zjawisko już za czasów studiów u wielu studentów mieszkających w Akademikach, w przewadze dziewczyn. I nie mogłam wyjść z "podziwu", że są zdolni/-e w czymś takim funkcjonować.

Osobiście dbam o wizerunek. Nie wyjdę bez kapki tuszu na rzęsach po przysłowiowe bułki. Lecz stanowczo stawiam na klasę, na własny styl. No i domek - na wzór aż za nadto sprzątającej mamy ;) - czyszczony na bieżąco
(Salome, zapraszam na herbatkę ;)).
PodniebnaSpacerowiczka

Poprzednia strona

Powrót do Problemy seksualne