Filmy dla doroslych. Problem?

Problemy natury seksualnej.

Filmy dla doroslych. Problem?

Postprzez Klaudia... » 5 sie 2009, o 18:46

Mam pewien problem. Kiedys z moim chlopakiem, sprobowalismy jak to bedzie kiedy wspolnie ogladniemy film dla doroslych. Nie powiem, spodobalo mi sie. Problem polega na tym, ze teraz czesto ogladam te fily sama, i gdy masturbuje sie przy nich, myslac, ze jestem postacia z filmu, osiagam szczytowy orgazm, natomiast mam problem by osiagnac orgazm podczas seksu z chlopakiem. Mysle wtedy o takich filmach, abo ze jestem postacia z filmu lub prostytutka a on moim klientem.
Jestem tym przerazona, jednak inaczej nie umiem.. :( Bardzo sie boje ze uzaleznilam sie od tych filmow i martwie sie, ze nie umiem osiagnac orgazmu z moim chlopakiem. Nie wiem co mam robi. Probowalam porozmawiac z moich chlopakiem o tym, ale najpierw zbyl mnie smiechem, a potem, po paru dniach, podczas klotni powiedzial mi ze jestem cholerna maniaczka i ciekawe ile mialam lat gdy sie uzaleznilam od czegos takiego. Zaznaczam ze pow. mu tylko iz czuje ze za czesto ogladam takie filmy, ze chyba cos jest nie tak. Wole nie myslec co by powiezial gdybym powiedziala o wszystkimco mnie w tj kwestii trapi.
Co mam zrobic? Jak zo cieszyc sie seksem z chlopakiem? :(
Klaudia...

Postprzez mahika » 5 sie 2009, o 18:53

wcale się nie dziwie że nie mozesz osiągnąć orgazmu ze swoim oprawcą...
mahika

Postprzez April » 5 sie 2009, o 19:24

:shock: :shock: :shock: :shock: szok
April

Postprzez Ai » 5 sie 2009, o 20:16

Klaudia, a czy potrafiłabyś napisac o czym myslisz gdy jesteś w łożku ze swoim chłopakiem?

Bardzo czesto jest tak, ze kobieta lubi dominującego partnera. Swoje potrzeby może jednak "realizować" w fantazjach, które rzadko kiedy są przenoszone rzeczywistości. I bardzo dobrze, bo nawet jesli są podejmowane takie próby- nie "działają" tak jak podczas fantazjowania. Tak naprawdę nie da sie przenieśc fantazji w rzeczywistośc-można zadbać o scenerię, odegrać coś-ale to kompletnie nie kręci.
Dlatego radze Ci Klaudio, skupić się na tym co dzieje się z Tobą podczas zblizenia, na doznawaniu tego co tu i teraz -bez dodatkowych ucieczek w świat fantazji.
Jesli zadbasz o to co dzieje się w realu, nauczysz się czerpac przyjemnośc z bliskości , która właśnie się dzuieje.przyjemność.
Wiele kobiet szczytuje przede wszystkim podczas masturbacji właśnie dlatego, ze tylko wtedy są skupione na doznaniach-są rozluźnione, nieskrępowane.
Będąc z partnerem są spięte i nastawione na jakiś cel, który nalezy osiągnąć-traktują seks trochę zadaniowo...

Wole nie myslec co by powiezial gdybym powiedziala o wszystkimco mnie w tj kwestii trapi.

Nie wiem ile macie lat (mam wrażenie, ze jestście dosyć młodzi) jak długo sypiaćie ze sobą,niemniej wydaje mi sie, ze chłopak nie musi wiedzieć wszystkiego. Póki co to Twój świat-możesz się nim kiedyś podzielić ale sądzac po reakcji, wydaje mi się, ze nie jest jeszcze na to gotowy.

Przyznam, ze nie rozumiem 2 komentarzy powyżej.
Mahika, nie wiem z jakiego powodu nazwałaś chłopaka Klaudii oprawcą.
April-może rozwiń ?
Ai

Postprzez April » 5 sie 2009, o 20:19

Ai poczytaj temat klaudii w "problemy w ziazkach"
April

Postprzez Ai » 5 sie 2009, o 20:35

no tak... po zapoznaniu się z problemami Klaudii ten temat nabiera innego wymiaru. Sądzę, ze nie powinien być oderwany od tego co wydarzyło sie w życiu Klaudii.

Po pierwsze molestowanie w dzieciństwie. Po drugie - toksyczny zwiazek.
Zero poczucia bezpieczeństwa z 2 człowiekiem.

Myślę Klaudia, ze warto zacząc porządkować swoje życie...problem o jakim piszesz jest jak sądzę konsekwencją tego co Cię spotkało (spotyka).
Ai

Postprzez mahika » 5 sie 2009, o 21:21

Ja myślę poprostu że to jest ta przyczyna o która pyta kaludia.
najlepiej gdybyś umiała połączyć te kłopoty w łóżku z tymi na co dzień jak i z dzieciństwa. :pocieszacz:
mahika

Postprzez kasjopea » 6 sie 2009, o 00:28

Mam wrażenie Klaudio ze troche przesadzielas z tymi filmami 'dla dorosłych' :shock: Takie filmy sa najczesciej ukazaniem strony technicznej seksu a nie zaangażowania uczuciowego ktore powinno towarzyszyc w związku.Moze wlasnie dla tego masz problem z chlopakiem.Najlepiej gdy seksu uczy sie dwoje kochajacych sie ludzi. :)
kasjopea

Powrót do Problemy seksualne