Erekcja nie do końca

Problemy natury seksualnej.

Erekcja nie do końca

Postprzez henrykVIII » 14 maja 2009, o 12:06

Mam problem, niekiedy z pełną erekcją i odbyciem normalnego stosunku. Trochę mnie to dołuje :? Kupiłem w aptece penigrę, bo mi polecił sprzedawca, ale nie wiem ile realnie czasu potrzebuje na zadziałanie???
henrykVIII

Postprzez sikorkaa » 14 maja 2009, o 12:36

witaj henryku wsrod nas :) dosc oglednie piszesz i trudno sie zorientowac (przynajmniej mnie) o co tak konkretnie pytasz - czy o przyczyny Twoich zaburzen czy o dzialanie konkretnego leku. jesli o to pierwsze to przesylam Ci 2 linki, ktore byc moze odpowiedza Ci na wiele pytan, na ktore ja nie potrafie, bo mam za malo informacji o Tobie (wiek, czestotliwosc kontaktow, komleksy, stres, choroby itp.):

http://mediweb.pl/mens/wyswietl.php?id=1080

http://www.twojpenis.info/start.html

natomiast jesli chodzi Ci o to 2 to nie spotkalam sie z tym lekiem w praktyce (znam go jedynie z dosc wulgarnej reklamy z tv ;) ). trudno stwierdzic w jaki sposob zadziala na Ciebie, bo to pewnie dosc indywidualna sprawa. poczytaj ulotke oraz link, ktory dolaczam:

http://www.penigra.net/

powiem Ci jeszcze, ze sporo Panow na tym forum porusza temat swojej erekcji i problemow z nia, wiec warto poczytac ich watki w tematach seksualnych. byc moze cos Ci sie rozjasni.

pozdrawiam, malgorzata :)
sikorkaa

Postprzez henrykVIII » 15 maja 2009, o 12:25

Dziekuję za odpowiedź. Rzeczywiście poczytałem trochę i widzę, że nie sam jeden mam problem. Choć już mi się wydawało, że w moim wieku to jest zupełnie nienormalne mieć problemy :?
Jestem z żoną już ponad 6 lat, chyba zaczęło się psuć po urodzeniu dziecka. Ale to nie jest tak, że mi się przestała podobać, nadal jest dla mnie najpiekniejszą i najbardziej kobiecą kobietą jaka istnieje. Po prostu namnożyło się problemów, ciągle mam stres, ze zabraknie nam pieniędzy na wszystko co byśmy chcieli, czasu na seks nie jest już tyle co dawniej. No i chyba stąd zaczęły się problemy - co bardziej dołujące - tylko z mojej strony :cry:
Ten lek sprawi mam nadzieję, że odzyskam wigor i możliwość udanego współżycia, na co bardzo liczę!
henrykVIII

Postprzez Macho » 16 maja 2009, o 14:01

Ja osobiście nie lubie pół środków, lekarz mi powiedział że pół tabletki wiagry postawi mojego penisa od razu.
Ja polecam szczerą i długą (i z wypowiedzeniem Wszystkiego co masz do powiedzenia) rozmowę z żoną za pomocą PBP o twoich wszystkich problemach co sprawi że cała zła energia z ciebie ujdzie i wtedy wasz seks połącz was nie tylko fizycznie ale i duchowo a Ty będziesz jak włoski ogier i twój członek stanie na wysokości zadania.
Macho

Postprzez henrykVIII » 18 maja 2009, o 16:04

No mieliśmy poważną rozmowę, jak zona zobaczyła tę Penigrę. Na szczęście mnie nie wyśmiała... i powiedziała, że skoro teraz biorę takie środki to powinno mnie stać na więcej... cóż, taka propozycja chyba podziałała najlepiej na moją potencję :D :D
henrykVIII

Powrót do Problemy seksualne