---------- 11:46 03.03.2010 ----------
Mialam jednak przeczucia ,ze coś nie tak . Wczoraj przypadkiem o czymś powiedział i to dało mi do myslenia, choc juz czulam od dawna. Gadaliśmy do pozna w nocy ,sam oddzwonil na mojegfo smsa, ale powiedzial WPROST , ze mnie nie kocha . Jednak chce byc ze mną !!!! Probuje podobno cos pozytywnego zrobic z naszym związkiem .
Kurcze ,a jeszcze 10 dni temu planowal zycie ze mną!! Szukalismy wspolnego biznesu i miejsc a do zycia. Jak mozna ,bez uczucia???
On mowi ,ze sa szanse ,ze sie pojawi. Taka chlodna kalkulacja uczuciami .Nie rozumiem.
Jest mi przykro , tak zle.
Oglosilam separacje, nie chcial sie zgodzic ,chcial przyjechac na weekend .Po co?
Dla seksu ? Twierdzi ,ze nie choc nie ukrywa ,ze skes ze mna jest wspanialy.
Podobno ,nie ywyobraza sobioe zwiazku bez milosci .To znaczy ,ze jestesmy na probe? A jak za 2 lata powie ,ze nie pokochal jednak?
Wszystko mu we mnie odpowiada, ale nie kocha...
Nie wiem juz ,co myslec o tym..
To zbyt trudne dla mnie.
10 mioesięcy o dupę potluc..
---------- 13:19 ----------
Powiedzial jeszcze wczoraj ,ze mnie bardzo lubi ,dobrze mu ze mną ,lubi spędzac ze mną czas,ale nie kocha. Wywalil wprost, nie licząc sie z tym ,jak sie bede czuc.
Dobrze nam bylo ,rozumielismy sie. Planowalismy wspolne zycie i to juz niedlugo. Ale jak mogę polanować w takiej sytuacji?
Poczynilam juz pewnekroki w tym kierunku ,teraz juz nie wiem ,co robic?
On mial mi pomoc, proponowal wziecie kredytu nawt ,abysmy mogli zacząc dzialalnosc. Kredyt dostal owszem ,ale wczoraj dowiedzialam sie ,ze kupuje za niego nowy samochod. A ja moglam wszystko sprzedac ,byl kupiec, ale on mnnie namawial do pozostania w tym miejscu ,bo daje duze mozliwości . Tak zrobilam ,ale tego sie nie da robic samej ,nie dam rady. Czuję sie oszukana. Nie wiem ,co w nim siedzi. Nie wiem czy mowi prawde ,czemu tak sie zmienilo ? I tak szybko ,choc on twierdzi ,ze sie nic nie zmienilo. Ja jedna czuje ,co innego.
---------- 15:16 ----------
Przepraszam, powinnam kontynuowac swoj poprzedni wątek pt"Czy ma problem z wyrażaniem myśli ,uczuć?".
Przeciez to ten sam problem .