Klaudia, a czy potrafiłabyś napisac o czym myslisz gdy jesteś w łożku ze swoim chłopakiem?
Bardzo czesto jest tak, ze kobieta lubi dominującego partnera. Swoje potrzeby może jednak "realizować" w fantazjach, które rzadko kiedy są przenoszone rzeczywistości. I bardzo dobrze, bo nawet jesli są podejmowane takie próby- nie "działają" tak jak podczas fantazjowania. Tak naprawdę nie da sie przenieśc fantazji w rzeczywistośc-można zadbać o scenerię, odegrać coś-ale to kompletnie nie kręci.
Dlatego radze Ci Klaudio, skupić się na tym co dzieje się z Tobą podczas zblizenia, na doznawaniu tego co tu i teraz -bez dodatkowych ucieczek w świat fantazji.
Jesli zadbasz o to co dzieje się w realu, nauczysz się czerpac przyjemnośc z bliskości , która właśnie się dzuieje.przyjemność.
Wiele kobiet szczytuje przede wszystkim podczas masturbacji właśnie dlatego, ze tylko wtedy są skupione na doznaniach-są rozluźnione, nieskrępowane.
Będąc z partnerem są spięte i nastawione na jakiś cel, który nalezy osiągnąć-traktują seks trochę zadaniowo...
Wole nie myslec co by powiezial gdybym powiedziala o wszystkimco mnie w tj kwestii trapi.
Nie wiem ile macie lat (mam wrażenie, ze jestście dosyć młodzi) jak długo sypiaćie ze sobą,niemniej wydaje mi sie, ze chłopak nie musi wiedzieć wszystkiego. Póki co to Twój świat-możesz się nim kiedyś podzielić ale sądzac po reakcji, wydaje mi się, ze nie jest jeszcze na to gotowy.
Przyznam, ze nie rozumiem 2 komentarzy powyżej.
Mahika, nie wiem z jakiego powodu nazwałaś chłopaka Klaudii oprawcą.
April-może rozwiń ?