Problem z rodzicami

Problemy z rodzicami lub z dziećmi.

Problem z rodzicami

Postprzez qligowe » 28 maja 2015, o 11:33

Mam 24 lata i mam partnerkę od około 3 lat... i taki problem z rodzicami: jakiś czas temu moi rodzice przestali akceptować moją partnerkę... powodów jest kilka: moja partnerka będąc u nas w domu była małomówna, chce mnie tylko dla siebie, nie rozumie relacji panujących u mnie w domu (zostałem wychowany w taki sposób że ,,trzeba pomagać rodzicom '' ona tego nie rozumie. Przez całe studia rodzice pomagali mi finansowa a teraz według niej mam się usamodzielnić i od nich odwrócić, co mam zrobić ? :) Moja partnera nie chce znać moich rodziców. Uważa że nikt nigdy jej tak nie skrzywdził jak oni. Nic wielkiego ode mnie nie wymaga chce abym siedział w jej domu z jej ojcem na jego garnuszku i szukał pracy bo jej dom jest idealny. Moi rodzice nie potrzebują finansowego. Chłopak ma 24 lata nie potrafi się usamodzielnić, wciąż wraca do rodzinnego domu tłumacząc się że tęskni i chce pomóc rodzicom a na dwa dni nie wypada. W jego domu starłam się pomagałam, ale zostałam bardzo źle potraktowana. Chłopaka ojciec nie uszanował że jestem w domu chcemy spędzić czas razem tylko zabierał go wciąż do roboty a ja siedziałam sama i tęskniłam. Uważam że czas się usamodzielnić bo planujemy razem życie i gdy wraca do domu nie chce do mnie już wrócić, wciąż powtarza że mnie zostawi, che żeby odciążył rodziców finansowo, a nie wciąż wydawał pieniądze na podróże i wracał żeby pomagać. Skończył studia i zapewniał mnie że chce pracować w zawodzie i założyć rodzinę. a w domu nie ma czasu szukać pracy i nigdy się tam nie usamodzielni. Oferuje mu pomóc a on tego nie przyjmuje, doradzam mu co może zrobić jak znaleźć prace. Nie chce nic innego tylko by wyjechał z domu i utrzymywał kontakt telefoniczny bądź weekendowy, bo jest w związku nie singlem i ma zobowiązania do drugiej osoby, a pomagać może im np. finansowo.
qligowe

Re: Problem z rodzicami

Postprzez mek13 » 23 lis 2024, o 22:53

Lutrija je mjesto gdje se uzbuđenje i šansa susreću u harmoniji pružajući igračima jedinstveno iskustvo klađenja. U ovoj recenziji, zaronit ćemo duboko u sve što Hrvatske Lutrija ima za ponuditi – loto igre i bonusi će biti detaljno obrađeni. Bilo da ste veteran lutrije ili novak u svijetu za klađenje, prije nego zaigrate Cro Bet će Vam otkriti što Hrvatske Lutrije nude.

Kroz naš detaljni pregled, istražit ćemo različite igre koje su na raspolaganju, uključujući popularne igre poput Eurojackpota, Loto 6/45, Bingo i Keno. Također ćemo baciti svjetlo na korisničko iskustvo prilikom online i mobilnog klađenja, istražujući kako Hrvatske https://lutrija-kladionica.hr/lutrija/hrvatska-lutrija/ Lutrije olakšavaju i obogaćuju proces klađenja u današnjem digitalnom dobu.
mek13

Powrót do Rodzice