Jeden drink każdego dnia

Problemy związane z uzależnieniami.

Postprzez Salome » 6 lis 2009, o 15:04

Szukałam odpowiedzi czy taki jeden drink wieczorny moze prowadzic do uzaleznienia, a dostałam odpowiedz, ze jestem alkoholiczką, ktora szuka wytłumaczenia dla swojego alkoholizmu. :(
Salome

Postprzez Szafirowa » 6 lis 2009, o 15:08

TAK Salome.
Z całą stanowczością, zdecydowanie TAK.
Jeden drink wieczorny, poranny, południowy - obojętnie jaki - może prowadzić do uzależnienia.
Szafirowa

Postprzez wolfspider » 6 lis 2009, o 15:30

Salome napisał(a):Szukałam odpowiedzi czy taki jeden drink wieczorny moze prowadzic do uzaleznienia, a dostałam odpowiedz, ze jestem alkoholiczką, ktora szuka wytłumaczenia dla swojego alkoholizmu. :(
Ja nie jest od tego aby to stwierdzić, ale wolę widzieć to w czarnych barwach i żeby się okazało ze jest ok niż mówić Ci że jest super pomimo sygnałów ostrzegawczych.
wolfspider

Postprzez christmas_tree » 6 lis 2009, o 15:46

Salome, ja Ci z całego serca życzę, by Twoje życie było wspaniałe, radosne i wolne od bagien!

:-D :-*

byś przez małe wieczorne rytuały nie musiała rezygnować z czegoś istotnego, byś mogła cieszyc się tym co jest bez rytuałów, byś z całą radosną świadomością widziała, że życie jest jakie jest, i wcale nie musi wymagać upiększeń :-D

Szafirowa - napisałaś celnie i wyczerpująco, zaświadczam to całym moim życiem w 1/3 zdominowanym przez nałogowe picie alkoholu.

Wolfspider - podziwiam Cię, bardzo szanuję i dołączam we wspólnym spojrzeniu na problem :-D

chr
christmas_tree

Postprzez pukapuk » 6 lis 2009, o 20:19

Witaj . A ja jestem alkoholikiem i JUŻ o tym wiem i żałuje że tak późno się o tym dowiedziałem :wink:
Pewnie sobie myślisz że ci coś nałogi :lol: wkręcają .....
Tylko pytanie po co tu piszesz ?
Jak ktoś nie ma problemu albo się go nie boi to o nim nie myśli bo jego zachowania są zdrowe .
pukapuk

Postprzez Salome » 16 sty 2010, o 17:29

Lepiej dmuchać na zimne.
Salome

Postprzez christmas_tree » 16 sty 2010, o 18:29

oj tak...

:D
christmas_tree

Postprzez Amir » 6 lut 2010, o 02:12

pukapuk napisał(a):po co tu piszesz

bo dmucham na zimne

Obrazek
Amir

Postprzez pukapuk » 6 lut 2010, o 10:24

Oj Amir Ty to umiesz zachęci malibu...
pukapuk

Postprzez wuweiki » 6 lut 2010, o 12:56

Oj Pukapuk :lol: ...głodnemu chleb na myśli? ;-)
to przecież są koktajle saute... no takie słodkie lodowo-jogurtowo-owocowo-czekoladowe ..hihi ...mniam
głodnej x-yam na myśli :lol:
wuweiki

Poprzednia strona

Powrót do Uzależnienia