iwonnkaw Witaj nasza historia jest mocno podobna ja jestem uzależniony krzyżowo właśnie od alkoholu i THC i tak się bujałem z tym ponad 20 lat .....
Takie wygibasy robiłem żeby tylko przez przypadek nie przestać że historia .
Tak sobie myślę że jesteś w bardzo niebezpiecznym miejscu tak sobie stoisz na krawędzi i się kiwasz a w dole tylko ciemna dupa i nic więcej, możesz mi uwierzyć ja właśnie z stamtąd od 3 lat wyłażę. Tak sobie wkręcasz, że alkohol w czymś ci tam pomaga . To ja ci fachowiec powiem że to NIE PRAWDA . Jedno i drugie sztucznie zmienia świadomość a ty jesteś osoba uzależnioną i TOBIE takie myki nie służą.
Napisałaś ;....i nie mogę przestać i aby pomogła mi nie dając mi żadnych pieniędzy i nie pozwalając mi ich pożyczać.
Tak trochę chcesz żeby ktoś za CIEBIE coś zrobił... to taka gra w którą wciągasz mamę i chyba do końca nie zdajesz sobie sprawy co robisz ... bo to jest manipulacja i to w złym stylu ....bo stawiasz mamę w niezręcznej sytuacji a co będzie jak mimo wszystko pożyczysz pieniądze ? Powiesz nie dopilnowałaś mnie ?
Takim typowym objawem szarpania się sama z sobą jest to :
...... Przeszłam już kiedyś terapię uzależnień, więc to już nie dla mnie.
A post dalej piszesz tak :
.....Tak szczerze to bym chciała chodzić na terapię, tylko niestety mieszkam w małym miasteczku gdzie nie ma takiej terapi
Więc jak jest ?
Ja myślę ze jest tak ze ty JESZCZE CHCESZ POBIERAĆ. I powiem ci więcej ja CIĘ rozumie wiem jak to jest zapierać się że jeszcze tylko dziś ale jutro to już na pewno nie .
Myśle że warto SOBIE UCZCIWIE ZADAĆ PYTANIE O CO MI CHO
.....