Jeest takie coś np. muzyka, historia i astronomia. Tylko straciłem jakoś zaangażowanie do tych pasji.kajunia napisał(a):Czemu myślisz że jesteś nudny? Może nie szukaj kolejnej miłości tylko zajmij się sobą, może jakieś zainteresowanie, pasja? Może terapia, jeżeli czujesz że Ci to potrzebne? Coś co sprawi przyjemność Tobie. Jest coś co Cię wyjątkowo interesuje?
Oczywiście chodzi o szansę nei chcę nikogo wykorzystywaćCholera no faktycznie mogles ja wykorzystać
Szczerze w to wątpięale może jeszcze te chwile wrócą kto wie....
Nie to nie ma sensu. Zrywanie kontaktu jest wręcz niemożliwe. Pracujemy dwa pokoje obok siebie. Nie będę po prostu panikował. Nic mi tez nie da rozczulanie się nad sobą. itp. Jak juz jest ta przyjaźń to nie sobie będzie. To też nie taka zła sprawa.kasjopea napisał(a):Rozumiem Cie Wolfi wiem że Cię męczy ta sytuacja.Najprościej byłoby zerwac z nią kontakt i zacząc sie 'leczyc' z tego uczucia ale rozumiem że Ty jednak chcesz byc blisko niej ....to trudne przyznaje
no właśnie za bardzo chciałem na siłę. Może też troszkę wystraszyłem tą Panią Ale tak sobie myślę teraz, że było dobre to że jej o tym powiedziałem a ona odparła, ze raczej nic z tego. Dało mi to pewien dystans do tego i przede wszystkim już nie naciskam na nią. Teraz porozmawiam, popiszę do niej. czasami wesprę w trudnej chwili ale bez robienia sobie nadziei. Lepiej miło się zaskoczyć niż rozczarować.kasjopea napisał(a):Pozwol wiec Wolfi niech wszystko biegnie swoim torem a czas pokaże co z tego wyniknie.Nic na siłe nie zrobisz a moze kiedys Twoje marzenie sie spelni kto wie...
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości