pukapuk napisał(a):IMPRESJO Jeżeli poczułaś się zdradzona i uważasz że naruszyłem twoją prywatność to wybacz mi. Są to szczere przeprosiny.
impresjo, chcialabym, zebys przeczytala te slowa. uwazam, ze pukapuk postapil niewlasciwie uzewnetrzniajac Wasza rozmowe, dlatego zwrocilam na to uwage. ciesze sie, ze sie mimo wszystko zreflektowal i padly z jego klawiatury w/w przeprosiny. potraktuj je impresjo powaznie, na moje oko sa rzeczywiscie szczere.
jestem w duzej mierze pod duzym wrazeniem Twoich (tych naprawde madrych a nie wbijajacych szpile pod zebro) slow i postaw wobec wielu osob tutaj. bedzie mi Cie tu brakowalo. chcialabym sie z Toba prywatnie skontaktowac, niestety statut goscia nie daje takiej mozliwosci.jesli zdecydujesz sie kiedys do nas wrocic, sadze ze bedziesz ostrozniejsza jesli chodzi o postac pukapuka, natomiasy jak widzisz jest tu kilka osob (w tym ja), ktore tu na Ciebie czekaja. pozdrawiam Cie nie daj sie sprowokowac i przez jedna osobe, ktora sie okazala nieuczciwa wzgledem Ciebie rzucac nas wszystkich, dla ktorych jestes niejednokrotnie bardzo pomocna.