Piszesz dość obcesowo i normalnie mnie próbujesz obrazić :
.Pukapuk ,
NIE UPOWAżNILAM CIE DO OPISYWANIA NA FORUM O TYM ,ZE PISALAM COS Z TOBA I O ZDRADZANIU TEGO TUTAJ .
Jakim prawem piszesz o tym co Ci powierzylam w tajemnicy. to jest zwykłe świnstwo.Tak to jest zaufac alkohlikowi!!!!!!!!!!!
Uwazam to za szczyt prymitywizmu i naruszenie moich dóbr osobistych i mojej prywatności .
Domagam sie od Administratora wyciagniecia konsekwencji z naruszenia mojej prywatności przez Pukapuka..............
Wykurzyleś mnie z tego forum na zawsze...............paplając o tym co osobiste.w glowie mi sie nie mieści jak można być takim podłym i nie dochować powierzonej tajemnicy. Szok!!!!!!!!!
Posądziłaś mnie o zdradzenie tajemnicy i stawiasz mnie w pozycji człowieka któremu nie można zaufać z uwagi na uzależnienie mówisz że jestem prymitywnym świńskim podłym alkoholikiem któremu nie można zaufać.
Masz duży problem z czytanie tekstu ze zrozumieniem . Piszę na tym forum od prawie 2 lat zdarzały się spięcia i regulacje ale jeszcze nigdy tak otwartym tekstem nie zostałem potraktowany.
Więc jak sobie życzysz napiszę co myślę bo takie mam prawo
Po pierwsze to żadnych szczegółów nie zdradziłem ogólnikowo powołałem się na naszą rozmowę nie napisałem nic co mogło by być uznane za złamanie prywatności . Uważam że jeżeli piszesz na forum tego typu to masz jakiś problem i chcesz go rozwiązać . Potrudziłem się trochę i poczytałem twoje posty. I na początek zacytuje Twoje słowa zobaczymy czy uznasz swoje zasady jak ktoś inny je zastosuje (;....Same mówilyście ,że każdy ma prawo do indywidualnej wypowiedzi ,ja lubie wprost....)to jest z forum do administratora.
Mam podobne poglądy. Tak naprawdę to ty tylko wszystkim radzisz, nie piszesz nic o sobie z wyjątkiem oderwanych od rzeczywistości stanów euforycznych. Wrzucasz czasami taki tekst :
....brrrrrrrrr...tenia nie przytulaj mnie ,to obrzydliwe...
....Boże ,jakie to slodkie ,zaraz zwymiotuję ................Tenia ,nie chcę twojej milości ,co sie napraszasz
I ty mnie nazywasz prymitywem gratuluje właściwej oceny.
Ja bym się poczuł po takim tekście mocno odrzuconym , a nie wiem czy wiesz że dla osób z problemami emocjonalnymi takie teksty to dopiero, jak ty to napisałaś SZOK !!!
Swego czasu uczestniczyłaś w gorącej dyskusji napisałaś ;
...Puczku sympatyczny ,jak mam nie być zarozumiala i nie mieć rozdmuchanego EGO skoro tutaj najbardziej gorące dyskusje się odbywają ,skoro ruszyły emocje ,rózne,skoro jeden wątek dobija już jedenastki a ten aż wrze od emocji? Razz
I tu się rodzi pytanie o co ci chodzi ? O zapełnianie wątku stronami ? Podniecaniu się czyimiś emocjami ? To wygląda na zwykłą manipulację i grze na czyiś emocjach.
Łatwo ci idzie osądzanie innych ....;Kolejna histeryczka..............jak chcesz wyjść to idź !!!!!!!!!!!!!!!
To chyba masz już policzone ile tych histeryczek jest na forum ?
Ja sobie myślę że siadając na forum zakładasz maskę. Mój post tak cię zdenerwował bo pokazał że też w życiu maiłaś problem i co ciekawe byłaś w roli ofiary myslisz że takim nie stawiają pomników że ktoś kto miał przykre zdarzenie jest kimś gorszym ? Że tracisz swój autorytet ? Chyba tak bo w ten sposób potraktowałaś mnie.
Żebyś mnie dobrze teraz zrozumiała tak naprawdę to mam wywalone co o mnie myślisz i piszesz za grubą mam skórę ale popełniłaś błąd bo potraktowałaś alkoholików jak gatunek któremu nie można ufac.
A ja mam wrażenie że to właśnie tobie nie można ufa bo regulujesz swoje emocje innymi udzielasz rad wypowiadasz się autorytatywnie w kwestiach w których nie powinno się tego robić.....
.... Moja kochana ,nie dośc ,że "TEŚCIOWA" sie nie zmieni ,to na 100% ON tym bardziej sie nei zmieni.
Wiej stamtąd czym prędzej, znajdziesz jeszcze kogos do kochania, a tak tylko bedziesz chowała pod okularami siniaki.No i nie dasz rady być taka jak jego mamusia szybka i pracowita.
jak zachorujesz to on ci nei pomoze ,tylko będzie wyzywał ,ze jesteś leniem i nic nie erobisz w domu i udajesz ,że chorujesz...
Wiej!!!!
Tego typu rada jest nie do przyjęcia bo zawiera wiele proroctw nie do sprawdzenia.
Tak sobie myślę że pisanie o sobie sprawia ci problem wiec lepiej skupić się na innych i w każdej wypowiedzi gdzie jesteś skrytykowana szukać chamstwa i prymitywizmu . Ale każdy kij ma dwa końce i Jak to napisałaś ...
nie widze nic w swojej wypowiedzi raniącego...
Myślę że warto zastanowić się co tak naprawdę cię boli bo może nie będziesz musiała udawać kogoś kim nie jestes.
Tak samo jak nie powinnaś oceniać ilości histeryczek na forum tak i nie szufladkuj alkoholików bo to jest zwykła impertynencja.