impresja napisał(a):bo jak ludziom na sobie zależy to nie muszą w nic grac.
meanwhile napisał(a):gdy widzę w poście słowo "walczyć" w kontekście partnera czy relacji, to myślę sobie, że to słowo jest nie na miejscu. Moim zdaniem, jeśli chodzi o uczucia, to wywalczyć się nic nie da. Albo uczucia się pojawiają, trwają, albo wygasają. I nawet najstaranniej opracowana taktyka zawodzi.
I myślę, że los jest przychylny i sprzyja tym, którzy się kochają, nawet jeśli na pozór nie sprzyja. Więc spokojnie można obyć się bez walki
meanwhile napisał(a):I myślę, że los jest przychylny i sprzyja tym, którzy się kochają, nawet jeśli na pozór nie sprzyja. Więc spokojnie można obyć się bez walki
meanwhile napisał(a):I myślę, że los jest przychylny i sprzyja tym, którzy się kochają, nawet jeśli na pozór nie sprzyja. Więc spokojnie można obyć się bez walki
zawiedziona napisał(a):nie wiem co mam robić, on wie co ja czuje a sam nie wie czego chce
ewka napisał(a):Los wcale nie zawsze jest przychylny, a ci kochający się mają czasem takie jazdy, że i los rozkłada ręce
Jeśli nie wie - potrzebuje czasu, by się dowiedzieć. Dowie się szybciej (wg mnie), gdy będzie Ciebie trochę mniej... to trudne, kiedy zależy i kiedy się bardzo chce.
impresja napisał(a):
bo jak ludziom na sobie zależy to nie muszą w nic grac.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: ijisuvapajo i 248 gości