mam taki chaos w głowie że nie wiem od czego mam nawet zacząć ;(
zaczne od tego że 2 miesiące temu rozpadł się mój związek ktory trwał ponad rok.... bolalo ale no wlasnie ale nic nie moglam zrobic bo przeciez nic na sile
leczylam swoje rany z przyjaciolmi duzo rozmawialam pomoglo
tydzien temu poznalam chlopaka....poznalismy sie przez telefon... przez Fun Skan.... wymienilismy sie fotkami.. on wywarl na mnie ogromne pozytywne wrazenie przystojny sliczny chlopak ja jemu tez sie spodobalam.... chcial sie ze mna jak najszybciej spotkac ale ja bylam chora no i wiecie nie wychodzilam z domu.....w czwartek w tamtym tygodniu napisal mi czy zobaczymy sie w piatek wieczorem tylko ze ja niestety ale tego sms nie przeczytalam poniewaz telefon mi padl ;/
nastepnego dnia juz od rana pisal czy cos sie stalo ze tak zamilklam interesowal sie itp..... w piatek nie spotkalismy sie ja sie zle czulam... wiec od godz 18 on milczal pomyslalam sobie okej trudno .... w sobote ja napisalam sms na dzien dobry i nic puscilam strzalke i zonk ABONENT CZASOWO NIEDOSTEPNY ;/ coz zycie pomyslaam sobie pewnie byl gdzies i poznal kogos
ale nagle dostaje sms z nieznanego numeru okazuje sie ze to on przedstawia sie i tlumaczy.. umowilismy sie na wieczor... spotkalismy sie bylam w mego szoku na zywo wygladal jeszcze bardziej bosko niz na fotce
pojechalismy nad takie jeziorko pochodzic porozmawiac....
i teraz mam do WAS pytania co mam o tym myslec
1. Zapytal co robie w niedziele
2. zapytal czy moze jutro do mnie przyjechac i gdzies pojedziemy we dwoje
3.Pocalowal mnie ale tak wiecie namietnie
4. przytulal
5. powiedzial tez ze nie chce tylko jutro przyjechac tj w niedziele tylko chcialby no wiecie zaczac przyjezdzac do mnie jako ...
bylo super
i czy po takim spotkaniu moze sie okazac ze ja mu sie jednak NIE spodobalam ???????
bo ja juz niewiem co mam sobie o tym myslec od wczoraj wogole sie nie odzywa w sobote po spotkaniu normalnie pisalismy itp a w niedziele nic jak by sie zapdal pod ziemie
niechcac byc nachalna napisalam tylko czy mu sie cos stalo i tak milczy
co ja mam o tym myslec ?
Przepraszam za ten chaos