przez Ladybird » 15 maja 2009, o 14:03
---------- 13:57 15.05.2009 ----------
o wypraszam sobie ,nie jestem idiotka, a osoba inteligentna i myslaca i z dwojga zlego wolalabym juz byc ta wredna. Znajomi juz by mnie pradzej zaliczyli do tej drugiej grupy, bo potrafie byc zlosliwa i sie odciac. Nad tym pracowalam dlugo i troche sie zmienilam ,wtedy zostalam glupia.
Fajnie ,fajnie.
Ok ,juz lepiej chyba skonczyc ten watgek, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
---------- 14:03 ----------
Dlaczego ? Poniewaz ,jak zwykle moja ostatnia odpowiedz zostala pominieta, moj watek ,ale mnie jakby tu nie bylo. dyskusja toczy sie najlepiej beze mnie. ja tu nie istnieje, moj problem i pytanie tez nie. Zalozylam ten watek w jakims celu ,ktory sie rozplynal w trakcie analizowania mojej osoby . To jest to ! Nie wazne co ja maam do powiedzenia, niewazne ,ze chce zmian ,niewazne ,ze chodze na psychoterapie, nie wane jak tam jestem postrzegana, nic nie jest wazne.
Liczy sie wyimaginowany obraz mojej osoby i tyle. Az mnie korci was zaprosic do siebie, zebyscie mnie zobaczyly ,moje dokonania, mnie sama, jak wygladam , podgadaly ze mna... Wtedy moglybyscie mnie oceniac i tylko wtedy.