przez Ladybird » 7 maja 2009, o 14:09
---------- 14:06 07.05.2009 ----------
czyli Coelho tez jest niedojrzaly ,hi hi.
impresjo ,naprawde powinnas pisac ksiazki ,masz ogromna fantazje.
chociazby ten wpis w moim drugim watku, ze podszylamsie pod innynick i zycze sobie powodzenia. Smieszne,albo juzmasztak niskie mniemanie o mnie ,moze mnie nie lubisz, masz prawo,ale nie przesadzaj.
te ostatnie znajomosci to nie byly zadne zwiazki, nie zakochalam sie. Potrzebowalam tydzien ,zeby zapomniec o tamtym panu ,co mial doinwestowac,
nakoniec napisal mi w koncu o co chodzilo,bo gryzlamsie ,awyjasnienie bylo zwyczajne i logiczne. szkodawlasnie ,ze nie powiedzialmi tego od razu, nie byloby pisania tutaj, bo zwyczajnie oczekuje szczerosci w takich sprawach . Mysle ,ze trzebamiec jakies zasady , cywilnaodwage i pomyslec ,ze druga osobamaprawo cos wiedziec.
Chyba nie popieracie tych osob,co uciekaja zpodkulonym ogonem nie mowiac slowa.
Otoz tamtemu panu spodobalam sie, owszem, myslal o mnie ,o wspolnym biznesie, ale potem sie rozmyslil, bo kocha Krakow i nie umialbyzyc poza tym miastem. Pozatym nie ma dzieci i chcialbyje jeszcze miec, jednak.
A ja juznie chce, uwazam ,ze za pozno i wystarcza mi moje. Przemyslali zrezygnowal, mial prawo, ale jatez mialam prawo wiedziec.
Tu zadnych maili nie cytowalam ,wiecskad te porownania? Szukam sobie dalej ,anie jest latwo.
Dostalam ostatnio kilka maili od roznych obcych panow, w ktorych sfrustrowani opowadaja swoje historie z bytnosci na tym portalu randkowym. Zupelnie podobne do moich ,albo jeszcze bardziej szokujace, jak to pani odchodzi bez slowa, pokilku miesiacach ,kiedy on pomogl jej w tym czasie w wielu powaznych sprawach z jej zycia.
ten portalzadzisie innymi prawami niz zycie, bo jest duzo tych znajomosci ,jedna po drugiej i janie jestem jakims wyjatkiem . chcemy zwyczajnie byc zkims, mamy dosc samotnosci, wiec szukamy.
Aten obecny pan ,sam mowil ,ze ma mi wiele do opwiedzienia,co moze mnie zrazic. Wszystkiego mi nie powiedzial do konca,przynal sie ,ze ma nerwice lękowa ,leczysie od lat, lacznie zleczeniem w psychiatryku. Calaczworkajego rodzenstwatez ma ten problem, a nawet mocniej zaznaczony.Siostra boi sie wyjsc zdomu.
Wiec mam powody przypuszczac ,ze to wszystko nie jestwcale takie proste.
---------- 14:09 ----------
Zizi ,potwierdz prosze tu ogolnie na forum, ze jestem realna i chyba masz normalne relacje ze mna. Czy tez mnie tak odbieraszw prywatnych kontaktach ,jak osobe kompletnie poj...na???