zagubiona0 napisał(a):Czy to ma przyszłość? Z chłopakiem 10 lat starszym?
Męczy mnie to. Męczy, że trzy miesiące jest zawieszenia i nie czuję jego starań. Męczy mnie to że on inaczej odbiera słowo "starania". Męczy mnie jak go nie ma. Męczy mnie to że nie mogę być zazdrosna - bo to nie mój chłopak.
Ja chcę konkretniejszych sytuacji, chcę czegoś poważnego - mimo swojego wieku. Inaczej patrze na życie. Chcę jego czułości - ale czułości wobec osoby na której mu zależy a nie wobec po prostu "Kai". Nie proszę o miłość, ona sama przyjdzie, ale o słowo "zależy mi", "stęskniłem się". O konkretniejsze staranie. Męczy mnie to, że on nigdy się nie odezwie jeśli się kłócimy i nigdy nie przyzna do tęsknoty, chyba że ja pierwsza po tygodniu milczeniu mu to napiszę.
Nie chcę go stracić, nie potrafię jednak tak dalej trwać, nie mam sposobu na tyle starszego chłopaka żeby nakłonić go do szczerej rozmowy o tym. Ja nie umiem powiedzieć "koniec", bo to robiłam i sobie z tym nie radziłam. Ja nie chcę końca ale czy dobrze robię?
Jestem wypompowana....chcę jego. chcę żeby tu teraz przy mnie był, zaraz wybuchnę łzami.
Nie pomogło nic. Nie pomogły wielkie zakupy, powrót siostry z Londynu, ukochanej siostrzyczki którą widzę dwa razy w roku.
Chcę żeby tu był, chcę go zobaczyć i przytulić.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości