Szafirowa napisał(a):Sikorek - jak wiesz, wielu mężczyzn niekoniecznie łączy seks z byciem razem ... to jest chyba kolejny taki przypadek.
zagubiona0 napisał(a):ponoć "zabrakło ziarenka piasku któe by przważało nad tym że czuje do mnie więcej niż sympatia koleżeńska"
zagubiona0 napisał(a):kim jestem? "koleżanką o którą jest strasznie zazdrosny, koleżanką z która mu najlepiej i przy nikim tak się nie czuje jak przy mnie (i stan się utrzymuje ten nawet wtedy kiedy nie dochodzi do czułości) koleżanką na której mu zależy i która mu wiele pomaga" ale ponoć "zabrakło ziarenka piasku któe by przważało nad tym że czuje do mnie więcej niż sympatia koleżeńska"
koleżanką i umiera z zazdrości o mnie, ale podobno w jego mniemaniu to normalne bo mnie "bardzo lubi i tylko mnie tak lubi i o mnie tylko jest zazdrosny"
po tym nie wiem co ze mnie za koleżanka.
zagubiona0 napisał(a):"straciles kolezanke, wszystko ma granice"
ale co z tego jak wroci, zacznie sie rozmowa, zacznie "oj zlosniku" i swoje tlumaczenia, ze on ze mnie nie zrezygnuje a ja w koncu sie ugne...
zagubiona0 napisał(a):---------- 16:02 30.04.2009 ----------
wiecie myślę że ja i on się pogubiliśmy[
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości