pukapuk napisał(a): Sny są objawem głodu jak się coś pieprzy w realu to odreagowujesz jak kiedyś tylko że we śnie . Taka regulacja poza twoją świadomością. I co ważne ja traktuje te sny jak dobrego kumpla bo mówi mi gościu coś pieprzysz
hmm a to Twoje przemyslenia pukapuku czy Tak uczeni powiadaja?.. w sumie glupie pytanie ale jakos tak zagaic chcialam
zaintrygowalo mnie to bo..(desi przepraszam za wlasna dygresje!)
bo mnie ciaza dopadla zupenie nieoczekiwanie i prawie kazdej nocy miala sen ,ze ide na impreze,ze stoje na parkiecie ,ze zaraz bedzie fajnie i nagle bum przypomina mi sie ,ze jestem w ciazy..wiec wracam do domu
Po ciazy..okej nie mam brzucha ..ide na impreze..zaraz bedzie fajnie..i nagle..cholera!Dziecko samo w domu wracam do chaty
Wiec bardzo czesto tak mialam..i mam czasem ,ze juz juz prawie,zaraz bede na fazie a tu nage dociera do mnie rzeczywistos i wszystko peka jak banka mydlana..
Raz ostatnio mialam jedyny sen,ze bylam na imprze,costam bralam,niby bylo ok..ale obudzilam sie z ulga ,ze obedzie sie bez zjazdow...ze to tylko sen.
Dla wyjasnienia..ja bylam taki dziwny przypadek ,co nie znosil siebie na dragach w tzw"tygodniu" jesli mi sie zdazalo,to bardo meczyl mnie ten stan..bo ja generalnie do normalnego funkcjonowania wole siebie taka jaka jestem.Dragi ,alkohol to zabawa.wiec mimo kilku lat ostrego imprezowania, staralam sie oddzielic te "dwa swiaty".w sumie pod koniec jakos przyszlo mi to bez wysilku..nawet tu w najbardziej imprezowym miescie Europy..tylko te sny cholerne
wiem ,ze poczules sie niczym wrozka Fatima ale nie o analize snow mi chodzi ale jakos tak..mnie to cholera zaniepokoilo...
pozdrawiam..a tak mnuie na wynurzenie wzielo