bo ze zmuszasz się do rodzaju seksu którego nie lubisz to już inny problem i nie dotyczy tej dyskusji. ,,wyuzdana suczka" nei każdy jest

laissez_faire napisał(a):(...) a skoro tak zaciekle sie teraz bronie, to pewnie oznacza, ze dosc szybko znajde w tym rozkosz... eh... totalny brak charakteru ;/
laissez_faire napisał(a):kobieta: czuje jedynie bol
laissez_faire napisał(a):co zrobi jak sie sprzeciwie? nie, nie moge tego zrobic... ja to lubie, tak z pewnoscia... lubie... jestem wyuzdana suczka, on mnie taka pragnie... lubie to... lubie...
Dark_Spirit napisał(a):
W naszym spoleczenstwie (a moze i w innych tez) Kobiety nie robia pewnych ze wzgledu na mentalnosc "co on o mnie pomysli, ze jestem kurewka czy cos" - a tak naprawde pomyslalby, nareszcie spelniam sie seksualnie i to z moja kobieta.
Filemon napisał(a):mówiłem Ci laissez, że Cię to wcześniej czy później nie ominie...
sikorkaa napisał(a):Filemon napisał(a):mówiłem Ci laissez, że Cię to wcześniej czy później nie ominie...
odnosze wrazenie (moze i mylne) ze jakos tak bardzo zacierasz rece z tego powodu filemonie. czyzby cieszyl Cie taki rozwoj wydarzen??
Filemon napisał(a):cieszę się, że się laissez... zgeił praktycznie (bo psychologicznie, to był zgejony od... czasów Mieszka Pierwszego...![]()
)
Filemon napisał(a):
a że wodził smętnym okiem za damskimi zgrabnymi, jak mniemam nóżkami...?
1) laissez, to niezły bajerant, moim zdaniem, więc nie odmówiłby sobie zapewne przyjemności poczarowania sympatycznej koleżanki...![]()
Filemon napisał(a):
pardon laissez, że pozwoliłem sobie w tym miejscu na takie rozważania na temat Twojej osoby, jakby poza Tobą (nie w dialogu z Tobą), ale sam rozumiesz, że damie wypadało odpowiedzieć na odczuwane przez nią wątpliwości, co niniejszym powyżej uczyniłem...
Filemon napisał(a):a częściej za to na... zgrabne, męskie pośladki, na przykład...![]()
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości