Pamiętam jak dziś kiedy chciałam wyrzucić z siebie to co mnie bolało szukałam po Internecie podobnych ludzi aż trafiłam na te forum … okropnie bałam się napisać bałam się krytyki a tu niespodzianka.. Pamiętam najbardziej rady Mahinki a szczególnie słowa „ nie kopie się leżącego „ słowa Caterpillar I Kajunie oraz Ewe która podkreślała o co mi chodzi (jej słowa również utkwiły mi w pamięci kiedy napisała ze nie szukam nowego partnera że już postanowiłam wybaczyć mu i nie chce nikogo innego) słowa tych osób był dla mnie bardzo ważne i potrzymały mnie na duchu dzięki tym osobą czułam się lepiej. DZIEKUJE WAM ŻE BYLIŚCIE PRZY MNIE W TYCH TRUDNYCH CHWILACH ! I podziwiam te osoby bo zapewne mają swoje zmartwienia i potrafią doradzić i pomóc jeszcze innym ja jeszcze tyle siły nie mam i nie jestem w stanie nikomu innemu pomóc nawet samej sobie jeszcze chociaż już coraz bardziej staje na nogi Pozdrawiam wszystkich
caterpillar napisał(a):Filemon gdzies sie zapodzial...
spoko-loko - cały czas mam Was na oku...
tylko że obecnie nie jestem podłączony do neta więc po bibliotekach pomykam jeno...
Megie - serdeczne gratulacje i pozdrowienia z Ojczystej Ziemi od Filemona... dla Ciebie i... tego małego co się już powoli tu do nas z wizytą szykuje...
coś mi się zdaje, że... chłopak będzie!!!
będzie chłopak: przystojny jak... Filemon inteligentny jak laissez (chwilowo nieobecny niestety... ) a branie będzie miał jak... Michał - panienki będą leżały mu u stóp pokotem!
:haha::kwiatek2::slonko:
p.s. aha, zapomniałem jeszcze dodać, że sprawiedliwy i roztropny Ci on będzie niczym nasz Admin!