---------- 23:48 19.02.2009 ----------
Jestem, dziekuję za zainteresowanie.
mam problemy z corką, choruje, wiec nie mialam za bardzo czasu ,aby siedziec na necie.
Mimo wszystko za bardzo nie rozumiem po co taka burza w szklance wody.
Byl jakis facet, moze moj blad ,ze go zaprosilam ,bo naciskal. Od lat jestem sklonna do manipulacji i ulegam ciagle czyimś prośbom.
Przeciez mnie się nic nie stalo,uwazalam to za kolejny etap poznania kogos. nie wyszlo ,tak czesto bywa na poczatku.
R. pisze sobie czasem ,czasem zadzwoni jak kolega. Nie uwazam ,aby to bylo wskazaniem na porządna psychoterapię. Moj eks mąż tez przyjeżdza do mnie ,często mi pomaga w roznych sprawach. jak kiedys pisalam nie umiem sie gniewac,zapominam urazy i jak wiem, ze kontakt mi nie szkodzi ,bo się wyleczylam ,to pozwalam na kontakt.
Dlugo z eks mężem się na to nie godzilam, bo zrobil mi duzo zlego i sporo czasu musialo uplynąc, ale zapomnialam.
Emocji we mnie malo, zaljmuje się dziecmi ,ktore terapii nie potrzebują.Sa to fajne ,normalne dzieciaki, a tego pana z Londynu nawet na oczy nie widzialy. Byl w osobnym budynku ,a jak wrocily zeszkoly ,to go juz nie bylo.
Nie oceniajcie mnie pochopnie, umiem aranzowac tak spotkania ,aby dzieciom nie mieszac w glowie.
Corki ucza sie wspaniale, sa odpowiedzialne, nie pala i nie pija wcodroznieniu od wiekszości rowiesnikow. I nie mialy nawet jeszcze chlopaka, bo czekaja na prawdziwe uczucie. tak osoba jak ja ,tak postrzegana, a tak wychowala sama troje dzieci?!
Maja ze mną dobry kontakt, zwierzajami sie ,rozmawiamy o wszystkim.
Goraje jest z synem ,jest troche zamkniety w sobie ,bardzo przezywa to ,ze nie ma ojca. Wiem ,ze marzy o kims ,kto mu go zastapi.To chlopiec ,12-stoletni ,więc nic dziwnego.
Bardzo prosze, nie robcie ze mnie osoby nie zrownowazonej psychicnie, jakiegos potwora, co się bawi kosztem mężczyzn.
Nie mialam ich duzo w zyciu, a marzylam o jednym .Dzieci sa dla mnie najwazniejsze, ale one same mnie namawiaja, abym szukala kogos, bo widza jak mi ciezko samej ze wszystkim. Wiem ,ze to nie powod do szukania kogos, ale to prawda ,ze z kimś jest zawsze lepiej niz samej. sama jestem od lat i daję rade, jednak marze o czymś innym .
A marzenia trzeba miec .
---------- 00:03 20.02.2009 ----------
Ewuś,dziekuję Ci za to że jesteś
Pamiętasz, jak mowiląs ,ze nie będziesz juz pisać w moich tematach?
Ciesze się ,ze jednak zmienilaś zdanie.