Zagubiona witaj u Ciebie ......
jakoś dziwnie podobna sytuacja do mojej sprzed lat....ja 19 on 30 zauroczenie jak diabli, wszędzie mne zabierał, jak trofeum, czuły delikatny.... poczeka tak mówił ........mnie się nie spieszyło po prostu iskrzyło a jako przyjciel taktowny i empatyczny. też płakał ale gdy mówił że ma dziewczynę która nie chce dać mu spokoju bo znają się 6 lat i planowali ślub a on tego nie chce. Traf chciał, że ją poznałam a że nie byłam aż tak zaangażowana w związek chętnie z nią w jego obecności rozmawiałam. Totalnie zagubiona była w jego wieku.
No i wyjaśniły się te łzy chce się wyrwać a psychicznie nie może nie chce jej krzywdzić. Mnie powiedział to otwarcie myśląc, że zada mi ból jednak się przeliczył bo trafił tylko na zauroczenie Kilka lat później wzięli ślub mają syna. Ale nie wytrzymał i po ok 9 latach wzięli rozwód ............nie wiem jak ona ale on bawi się świetnie. Po drodze niszcząc kilka osób w tym dziecko.
Zapytaj stawiając sprawę po przyjacielsku bo w przyjaźni zakończonej mimo wszystko w łóżku nie ukrywa się spraw przez które się płacze. o co chodzi ...... Powód taki jak ww czyli zawiłości z dziewczyną wydaje się być banalny a może ktoś bliski lub on sam oby nie !! jest chory, może ma jakieś obowiązki wobec kogoś. lepiej teraz wiedzieć niż przed sama maturą bo się nie pozbierasz a jeśli powie i będzie to okrutnie bolesne to chociaż przyjaźń przetrwa.
Mam nadzieję.....
Pozdrawiam