Witaj Zizi,
szkoda ,ze sie spoznilam na babski wieczor, zazwyczaj wieczory spedzam sama, wiec milaby byla taka odmiana
MogęCie troche poradzic ,jesli chodzi o problem alimentow za strony bylych męzow. Najczęsciej oni tez zaczynaja sie uwazac bylymi tatusiami ,albo w lepszym przyadku ,niedzielnymi tatusiami.
MOj tez kiedys mi nie placil rok ,bo byl bezrobotny, Nie mialam sumienia isc do komornika. natomiasy kiedy ja mialam trudna sytuacje i u nas bylo bardzo ciezko ,nic go to nie obeszlo .Musialam isc po pomoc do mojego ojca, a dziadka dzieci. Smieszne, dziadek -tatusiem.
Teraz placi po 400 zl na dorosle juz corki ,17 i 19 lat , wiedząc ,ze same korepetycje z chemii starszej tyle kosztują. Uczy sie dobrze ,ale chce sie dostac na dietetyke ,dobrze zdac mature, stad te korki. A angielski ,sport ( jest zawodniczką ) ,a zwykle zycie?
Powinien byc dumny ,ze ma zdolne corki ,ktore chca cos osiagnac w zyciu. niestety to kosztuje.
Zizi, mama rade ,nie zaluj go . Mnie powiedziala adwokat, a niech tatus idzie na trzy etety ,ma czas teraz ,nie musi zjamowac sie dziecmi. jest wolny.I od razu wystap o zawyzone alimenty, bo zawsze sa w trakcie sprawy obnizane.
Ja wlasnie skladam sprawe o podwyzszenie, bo wkurzylo mnie to niezle. A niech jedzie do Anglli na budowe, albo do Norwegii malowac domy. Nie zaluje takich tatusiow. My mamy wszystko na glowie i jeszcze musimy pracowac po godzinach aby zapewnic dzieciom dobre zycie!!!
Oni o tym wiedza, ze kochamy dzieci i zrobimy to ,wiec bazuja na tym.
Trzymaj sie Zizi i powodzenia!!! nie daj sie kaktusowi!!!