Witam
jest to "moj pierwszy raz" ale bardzo potrzebuje waszej opinii
Od jakiegos czasu przebywam za granica w trakcie pobytu tutaj w burzliwy sposob rozstalem sie z byla partnerka (bylem zdradzany wielokrotnie itd)
jakis czas potem poznalem moja obecna ukochana wszystko bylo by ok, moja pani jest wspaniala, kochajaca, czula tylko ja sie strasznie zmienilem stalem sie okropnie zazdrosny dochodzi do tego ze podejzewam ja o uprawianie sexu z przyjaciolkami mam takie absurdalne wizje w glowie wszystko co ona powie co zrobi tak sobie w glowie poprzekrecam ze zawsze wyjdzie z tego jakas "teoria spisku"wszedzie widze zdrade, kazdy jej kolega to kochanek, kazdy sms jest od kochanka, kazde wyjscie z domu to wizyta u kochanka,podejzewam nawet ze jej dzieci pomagaja jej w oszukiwaniu mnie. Doszlo juz do tego ze (jak jestem w kraju)sprawdzam jej telefony czytam sms wlamalem sie na e-mail. Ciagle robie jej jakies wyzuty co rusz scena zazdrosci.Najgorsze jest to ze zdaje sobie z tego sprawe ze to sa tylko moje wizje ale nie umiem z tym walczyc to zawsze bierze gore i wychodzi ze mnie predzej czy pozniej. Wiem ze jesli czegos nie zrobie to ja strace. To zatruwa jej i mi zycie zaczynam czuc do siebie obrzydzenie ale i bezsilnosc nie umiem z tym walczyc!kazde nawet jej najmilsze slowa poprzekrecam tak ze wychodzi na to ze ona mi to mowi tylko poto by moc mnie zdradzac dalej ,by uspic moja czujnosc. Czuje ze pomalu trace zmysly. Tak bardzo ja kocham a jednoczesnie podejzewam o takie rzeczy to jakis nonsens ktorego nie rozumiem i nie potrafie zwalczyc. tak bardzo chce ocalic nasz zwiazek........Wiecznie jestem zdolowany brakuje mi wiary w siebie w kazdym facecie widze rywala lepszego przystojniejszego od siebie. Prosze wypowiedzcie sie moze wasze opinie pomoga mi zrozumiec co jest ze mna grane!!!!!!!!!