Witaj Joanno ;
...jem jem i jem i przestac nie moge czuje sie strasznie...chce sie zamknac zdala od ludzi!!!!!!
Nie możesz przestać bo chcesz jeść a uciekanie od ludzi a właściwie od problemu równa się , jem jem jem.
Agata fajnie napisała : ... Dzisiaj zrobiłam trochę inaczej. Napuściłam do wanny gorącej wody i tak sobie poleżałam około 20 minut. Nastepnie nasmarowałam ciało balsamem, przez co czuję się znacznie odprężona. Smile I już wiem, że tych stanów emoconalnych nie bedę przeżywać objadając się. Powtarzam sobie przecież i tak nic mi nie da to, że sie objem. Nie poprawię sobie tym mojego samopoczucia
Agata znalazła swój haczyk na, jem jem jem !!! Ukłony !
Każdy tak może ,ale aby to działało liczy się dziś tu i teraz !!! Często się to powtarza i warto zobaczyć w jakim kontekście. Ja sobie myślę że w dobrym bo działa
Wiem co to znaczy przerwać ciąg ja miałem 2 letnie dzień w dzień od 4 rano do 23 i tak na okrętkę wypijałem przez cały dzień 1.5 litra wódki i parę piw i w przerwach THC
Przerwać taki ciąg może tylko detox.
Ale każdy ciąg można przerwać nawet jak grozi to śmiercią ! Tylko ważne jest znalezienie sobie motywacji a najlepsza jest tak o to ;...
CZEMU JA SOBIE TO KURWA ROBIĘ , NAWET PIES WSIOWY NIE JE BY ZDECHNĄĆ !
Joanna co było to było liczy się dziś i jutro !!!