Co sie dzieje z zębami , chm wiadomo ze jak człowiek jest porobiony to wydziela mniej ¶liny wiec w ustach jest o wiele więcej bakterii niszcz±cych szkliwo i dzi±sła ,feta i meta wypłukuj± z zębów i ko¶ci wapń dlatego jak kto¶ długo ćpa jego zęby robi± sie szare i jakby przezroczyste ćpanie powoduje tez zniekształcenie szczęki (przez szczęko¶cisk) ci±głe żucie gumy albo zaciskanie zębów na pewno im nie służy.
Ja jak ćpałam miałam fobie na punkcie mycia zębów bo bardzo sie bałam ze będ± wygl±dać tak jak te na zdjęciach , kiedy¶ podczas żucia gumy rozleciał mi sie z±b (6),dwie ¶ciany odpadły dwie zostały i co teraz !? poszłam do dentysty a kobitka prawie padła , spytała sie mnie co ja robie ze mam tak starte tylne zęby (były tak po¶cierane ze krawędzie cieły mi język) były tez poukruszane , i wbite w dzi±sła około 5 mm (a to sporo)
Nie ćpam juz 8 miechów a nie wszystkie z±bki jeszcze wyleczone , ale ¶migam do dentysty i będzie dobrze
ze szczęk± tez mam problemy wiecznie wypada mi z "zawiasów" i czasami boli przy jedzeniu.
Jeszcze dodam ze jak kto¶ chciał a nie miał jak obejrzeć powtórka dokumentu będzie 31 lipca o godz. 1.00
I co do popularno¶ci to Beskidy preferuj± białko z meta spotykałam sie rzatko i jako¶ nikt o ni± nie zabiegał , nie wiem czy to ma jak±¶ różnice bo spustoszenie jakie sieje białko w Polsce jest potworne tyle ze nikt na to nie zwraca uwagi