dasz rade Isia - ja tez to wiem
to, co pisalam wyzej, ze on wie co dla Ciebie dobre itd - to mial byc oczywiscie cytat z tego, co tacy kolesie mowia....oczywiscie nie jest to prawda, to taki sposob manipulacji, zeby Cie od siebie uzaleznic....przeszlam to, mialam dokladnie to samo....
moj byly mowil mi, ze sobie bez niego nie poradze, ze nie znam zycia, ze nie znam mezczyzn bo oni wszyscy sa zli i chca mnie wykorzystac, tylko on jest dobry, tylko on chce dla mnie dobrze, ja jestem za naiwna na samodzielne zycie bo wszyscy mnie oszukaja, ale jak on sie mna opiekuje to jest wszystko dobrze i on jest przeciez najlepszym facetem jakiego mialam w zyciu...
hmmm...
na jakis czas zadzialalo, zadzialalo na mnie - od zawsze samodzielna, zyjaca poza rodzinnym domem od wielu lat, po studiach, zarabiajaca calkiem dobrze...uwierzylam mu, ze tylko on zna jedynie sluszna droge, na ktorej mam ukladac moje zycie....
...widze, ze na Ciebie tez dziala manipulacja Twojego chlopaka - boisz sie o studia, nie wierzysz w siebie, zastanawiasz sie, czemu sie nie odzywa i co sobie teraz mysli...
nastepnym razem, kiedy tylko Ci jakies zle mysli przyjda do glowy, pomysl - to tylko manipulacja - JA ISIAAAA20 DAM SOBIE RADE, JESTEM SILNA I INTELIGENTNA KOBIETA
bo to prawda jest
pozdrawiam cieplo,
A.