myslę ciągle o dziecku i wiem że ona tu gdzie mieszkamy czuje się najlepiej niczego jej nie brakuje i jest bardzo związana z babcią dlatego mu też wybaczam bo inna to by odwróciła sie i poszła dalej przed siebie i też chce by moja córka miała mamusie i tatusia a nie żeby miała mamusie ojczyma i tatusia wiem jak to jest.isiaaa20 napisał(a):pamiętaj,że musisz mieć na względzie nie tylko swoje dobro ale i dzieciaka. Mam nadzieję,że Cię więcej nie uderzy,bo ja bym zainterweniowała jakoś. Nie zgadzaj sie na takie traktowanie wyjscie jakies sie znajdzie. Nie wiem normalnie, bo mnie zlosc bierze na facetow,którzy bija kobiety!
dokładnie i tu sie zgodze to brzmiało dobijająco ale na początku też byłam tej myśli tylko je zmieniłam bo i on się zmieniłmahika napisał(a):nie kopie sie leżącego. Kwiatuszek chce zapomniec, bo podjął już decyjzę ze chce byc z meżem. nie masz prawa mówic czy on zrobi to czy tamto. bo nie wiesz tego, a to nie brzmi dobitnie tylko dobijająco....
Kwiatuszku :pocieszacz: potrzebujecie czasu... Nie zapomnisz ale mozesz wybaczyc. tak jak mówi isiaaa20.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości