przez musashi22 » 9 lip 2007, o 02:21
Witam. Piszesz, ze czujesz co¶ do swojego byłego, będ±c z kim¶ zwi±zku. Nie chciałbym żeby to zabrzmiało zbyt Ľle, ale to bardzo komfortowa sytuacja być z kim¶ i leczyć w ten sposób rany po stracie kogo¶ innego. Chociaż nie napisała¶, czy twój chłopak co¶ podejrzewa, jednak musisz wiedzieć, że taka sytuacja na pewno w jaki¶ sposób wyniszcza twojego obecnego partnera..
Postaw się w sytuacji swojego obecnego chłopaka.
To nic dobrego być z kim¶ kto cię nie kocha, a wci±ż tylko my¶li o swoim byłym, takie rzeczy prędzej czy póĽniej same wyjd± na wierzch, w jakie¶ rozmowie, czy nawet smsie. A w tedy okaże się, że było się oszukiwanym..
Mówisz, że porównujesz swojego obecnego chłopaka do swojego byłego, a musisz pamiętać, że nie ma nic gorszego od porównań. Porównania s± złe!
I tylko potrafi± zrujnować zwi±zek. Nikt tego nie lubi, a zapominasz o najważniejszej rzeczy o tym, że to tamten cię zostawił. Czy warto o kim¶ takim tyle wspominać? Ja wiem, że wspominasz te dobre chwile, ale musisz żyć tym co jest teraz. To trudne ale inaczej się nie da..
Ja sam my¶lę, że powinna¶ sie zdecydować i to jak najprędzej czego naprawdę chcesz.. Bo je¶li nic się zmieni, to sama będziesz sobie szkodzić, nie mówi±c już o swoim chłopaku, który to odczuje zapewne najbole¶niej..
Ja wiem, że trudno jest być samemu i że się tego boisz, jednak taki zwi±zek w jakim jeste¶ teraz przyszło¶ci mieć nie będzie, je¶li nic się nie zmieni..