---------- 00:49 11.11.2008 ----------
Daj spokoj Julkaa, mam prawo do marzeń, mam prawo, aby dazyc do ich realizacji.
taka jestem ,jestem czlowiekiem czynu, wierzę ,ze mi się uda ,to o czym marze. Nie doluj mnie i nie pisz mi takich rzeczy, bo nie chcę tracic nadziei. Bo wiem ,że jak się w coś mocno wierzy ,to się to osiąga.
A ogolnie ,nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem na codzień. Pisze tu czasami ,jak mam gorsza chwile, chce się wyzalić i potrzebuję dobrego i mądrego slowa.
tak ogólnie to nie myśle obsesyjnie o R. Zyję i jestem szczesliwa. Cieszę się z malych spraw, wszyscy znajomi uwazają mnie za pogodną osobę.
Ciekawe ,czemu jestem tak dziwnie postrzegana na forum?
Poto mam to forum, aby popisac sobie w trudnych momentach ,co nie znaczy ,że tak jest na okrąglo.
A ze chcę mieć normalną rodzinę? To jakies wynaturzenie? Większośc z nas chce i to realizuje.Ja tez. naprawde nie jestem dziwna.
O R. tez mi wolno pisać, co myśle, jakie mnie nachodza rozterki.
Mam prawo do rozterek. Chyba mam prawo do nich i do marzeń na przyszlośc?
---------- 08:23 ----------
Jezu, mialam cięzką noc. Ogladalam Pianistę. Nie powinnam oglądać takich filmów. Poryczalam sie na d filmem, potem nad sobą. Strasznie się poryczalam. Potem calą noc mialam sny z R. Przykre sny.
Zeby znowu nie bylo,że obsesyjnie myślę o nim. Caly dzień bylo fajnie, mialam ciekawe zajęcia, potem wizyta w Warszawie u przyjaciolki. Niestety wieczorem tenn dól.
Piszę tu o tym, bo mi lepiej wtedy ,choć znowu ryczeć mi się chce.
Co się dzieje ze mną? Bylo tak dobrze.
Co ciekawsze wszyscy mi mowia, ze pięknie ostatnio wyglądam. Bylam wczoraj u bylej teściowej, ktora nie widziala mnie 15 lat. Byla zszokowana ,ze tak super i mlodo wyglądam.
Co jest? To wszystko mi sluży?
Na dzisiajnastawiam się pozytywnie. zawsze pomaga mi w tym "Sekret". Biore się za czytanie przed rozpoczęciem dnia. Dziś porządkuje ogródek.