przez wera » 8 lis 2008, o 13:42
Pamiętaj, nie robisz tego ani dla niej ani dla siebie, robisz to dla WAS. Chodzi tu o WASZE WSPÓLNE dobro. Zaufanie w związku to podstawa, jest ono fundamentem. Wyobraź sobie, że budujesz dom, bez funtamentu... Co się z nim stanie? Słuchasz "opini" innych ludzi, ale nie wierzysz kobiecie, ktorą kochasz. Powiem Ci tylko tyle... o mie też kiedys krążyły plotki. Część znajomych się odwróciła, cześć mówiła, że to nie możliwe. Wtedy byłam z w ziąsku i mój facet powiedział, że wierzy mi a nie tym, którzy obowiadają bzdury na mój temat. Pamiętaj, nie zawsze warto wierzyć opinią innych ludzi. Widzisz, Twoja dziewczyna powiedziała, że to nie prawda, co inni mówią o niej, przemyśl to i popatrz przede wszystkim na fakty.
I jeszcze jedno. Nie naciskaj na nią. Nawet w związku każdy ma prawo do prywatności, znajomych, własnego zdania i swoich zainteresowań. Każdy czasami ma ochote pobyć sam i nie mówić o wszyskich swoich rozsterkach, problemach czy uczuciach, nawet jeżeli jest z kimś mocno związany uczuciowo i emocjonalnie. Myśle, że jeżeli to zrozumiesz i zaakceptujesz to będzie Ci łatwiej, jednak to wymaga czasu, chęci, poświęcenia i ogromnej pracy nad sobą.
Trzymam za Ciebie kciuki!!!