---------- 20:40 30.10.2008 ----------
Zauwazylam ,ze wiele osob na tym forum zle mnie odbiera.
mahika, ja cenie sobie dobre rady i biore sobie je do serca, choce czasem nie wychodzi z realizacja. jak mi sie cos nie podoba, to pisze. Foch nigdy nie robie.
A Forsaken wkurzyl mnie zupelnie, bo nienawidze tego typu manipulacji, bo to byla manipulacja.
On wybieral sobie na forum kobiety, ktrorym prawil komplementy i ktore ubostwial. Ciebie tez wybral ,wiec dbal o Ciebie wszelkimi silami, nawet nie liczac sie z innymi ,ktore nie przypadly mu do gustu, ze wzgledu na nick ,awatarek i cos tam jeszcze (jak to okreslil).
Przykro mi sie zrobilo wczoraj przez niego, a nic do Ciebie nie mam i nigdy nie mialam. Wiesz sama, jak bardzo Cie lubie.
Ola mi mowila, ze pisalas. Przepraszam, ale nie mam dzis sily na gg.
Zostawilam wlaczone przez caly dzien, po porannej rozmowie z R.
Kurde znowu pisal smsa na dobranoc.
Musze sie zaprzec i pozostawic wszystko wlasnemu losowi.
Nastawiam sie na to ,a jestem uparta, postaram sie.
Juz nie mowie, ze konczę, ze zaczynam. Robie biznes, zyje ,dzis sprzedlam duza rzecz. Ciesze sie, pieniadze sa, wiec rzucam sie w wir biznesu.
A reszte zostawiam wlasnemu biegowi. Juz tak w zyciu robilam ,nie raz.
Mialam trudne chwile, ale jestem silna i umiem sie otrzasnac. Juz nie raz to robilam po innych zwiazkach.
Licze na wsparcie, zobaczycie , uda mi sie. Wiem to.
---------- 20:43 ----------
jak juz dokoncze budowe, to zaprosze was na uroczyste otwarcie mojej sali imprez
. Juz sie ciesze, ze wkoncu budowa ruszyla, za dwa miesiace koniec wg umowy.
przestaje myslec tak toksycznie o R. To mnie niszczy wiem. Teraz biznes jest priorytetem .