przez Ladybird » 29 paź 2008, o 10:44
---------- 09:38 29.10.2008 ----------
Awiecie jak Foraken zatytulowal te wiadomośc do mnie?
Psychomanipulacja i pocieszanie.
Jestem slaba psychicznie ostatnio, szczegolnie wieczorami ,a jako osoba chcwiejna emocjonalnie tez mam problemy z odpowiednimi reakcjami ,stad moj wczorajszy wątek, ktory wywolal tyle zamieszania.
Mam tylko nadzieję, ze nigdy mahika nie czula sie zdolowana przez moje wypowiedzi w jej wątku, ani nikt inny.
Bylo mi tak wczoraj przykro ,bo Forsaken trafil na mojego najwiekszego dola od kilku dni ,nie licząc sie z tym ,jak ja mogę sie poczuc po tym.
To znaczy, ze ma wybraną grupę osob, ktorym pomaga, bo czuje do nich sympatie, reszte mozna zjechac.
Przepraszam za zamieszanie. Forsaken ,mogles to zrobic publicznie, jak miales cos do mnie, bo i Mahika moglaby sie wypowiedziec, czy ją raza moje wypowiedzi. A tak zrobil sie SYF.
---------- 09:44 ----------
Zresztą,jak komus nie odpowiadaja czyjeś wypowiedzi ,to niech pisze to sam. Ja tak robię, jak np. czasem Owodnia mi cos napiszę, co mi nie lezy, ale nie mam do niej zalu . ma prawo ,bo tak czuje. I nigdy nie czulam jakiej urazy czytajac jej wypowiedzi w moim wątku. Ale cichaczem na pw?
Rozumiem, jakby to byl watek Forsakena i bym mu wywalila cos ,co mu nie lezy.
Przeplakalam wczoraj pol nocy,. Forsaken ,tu sa osoby bardzo slabe psychicznie i mozesz naprawdę powaznie je skrzywdzic, bo nie czują dystansu do pewnych spraw.