---------- 20:23 19.10.2008 ----------
Po pierwsze, gratuluje jubileuszu!!!
A po drugie moj numer na privie.
I oczywiście zobowiązuje się wobec wszystkich zebranych
wykasować Twój numer z telefonu w momencie gdy sobie tego zażyczysz
Słowo honoru!
Pozdro Ziomalko
Forsaken
---------- 22:44 ----------
Sorki, Koteczku ale nic z tego jednak nie będzie... Moja wiadomość do Ciebie na priva się nie wysłała... Została w folderze "Do wysłania" i nijak nie chciała stamtąd polecieć dalej... Dla mnie to jest Znak... Znak że nie powinna się wysłać. Więc przytulam Cię z wielką sympatią, ale nie mogę Ci dać swojego numeru. Nie gniewaj się to nic osobistego, to jedno z moich skrzywień... W końcu na tym forum nikt nie jest do końca normalny, nie?
Ja tak mam, że od pewnego czasu staram się zauważać znaki zsyłane mi przez Boga/Siłę sprawczą/Los (jak zwał tak zwał) i się nimi kieruję - to część mojej własnej religii. A znak który dostałem, nie mogąc Ci teraz przekazać mojego numerka mówi mi:
Jak dasz jej swój telefon, to będą z tego kłopoty. Może kłopoty dla mnie a może dla Ciebie. Może dla obojga z nas... Tak, czy inaczej, posłuchałem przeznaczenia i wykasowałem wiadomość do Ciebie. Nie gniewaj się za to, bo sam tego nie chciałem. Potrzebuje takiego smsowego pocieszyciela tak jak i Ty, Kotku, ale widocznie nie byłoby dla nas dobrze, żebyśmy właśnie my się nawzajem pocieszali.
Ściskam Cie mocno
i pozdrawiam gorąco,
Forsaken