Jeśli ma to coś zmienić to idź, pewnie zrobi Ci się troche lepiej, zwłaszcza kiedy dowiesz sie tego co chciałbyś usłyszeć. gorzej jesli będzie to coś czego nie chcesz wiedziec... ale idź, bo bedziesz sie zadręczac, samą myslą ze chcesz iść!
Jeśli chodzi o dalsze życie, to wszystko zrozumiałe ze masz zal i ze się wściekasz, ale musisz wiedziec ze facet nie rzuci sie na kolana i nie bedzie płakał i błagał o wybaczenie, zwłaszcza jezeli do tej pory uważał ze to nic złego to co robił. Jeśli chcesz z nim być to najlepiej będzie kiedy nie bedziesz do tego wracac i robic mu wrzutów, bo on inaczej jest skonstuowany niż Ty. Jedynie co powinien wiedziec to to ze masz zal i ze Cię to boli, ale to pewnie już wie. nie mozesz nic wiecej zrobić. wymiotowanie też nie rzuci go na kolana przed Toba z błaganiem o wybaczenie. musi dostrzec w tobie to czego do tej pory nie widział. Kochajacą kobietę, która potrafi wybaczyć, ale jest zraniona i nie jest jej łatwo, a nie rozhisteryzowaną dziewczyne która wrzeszczy na niego, bo faktycznie pożałuje ze cokolwiek zmienił w swoim życiu. na zmiany trzeba ppracowac jeszcze. no chyba ze go juz nie chcesz.
No i co własciwie zmieni to że będziesz wiedziała czy to on czy ona podjęła decyzje o zaprzestaniu kontaktów?
jeśli to on, będziesz go bardziej kochać, a jesli to ona to też sie wycofasz i go zostawisz?
Mam mętlik w głowie i nie wiem czy napisałam zrozumiele... przepraszam....
w razie czego to zapytaj co miałam na myśli...