---------- 02:07 27.10.2008 ----------
juz wyjasniam nie zniknol tylko siedzial w areszcie bo pod wplywem alkoolhu zroiblem dziesione ale wypuscili mnie bo zeszlo na pobicie co zrobilem po wyjsciu? dostalem od wychowacy 100zl i to przepilem tak pilem ze znalazlem sie na izbie wytrzezwien z komplenie urwanym filmie zaraz mysl cos znowu zrobilem i strach ze znowu wruce... ale bylo ok teraz musze uciekac bo mam juz na koncie zamach na zycie i za to wyrok w zawieszniu teraz pujde juz na pare lat do wiezenia..........
ciagle mysle o chlaniu i o cpaniu pije jakes wynalazki czaje napary z czego sie tylko da
gram po 10-12godzin w gry sieciowe jestem w tym dosyc dobry i mnie bawi zabijanie innych jakos to mnie kreci ;/ udowadnienie innym zej estem lepszy
ciagle mysle o chlaniu wszystko mi ise z tym kojazy mam marzenia senne ze pije i ejst zajebisce teraz 2 tyg nie pije bo mama powiedziala zej ak sie napije zadzowni po policje a ze mam dozur policyjny to wiecie jak to sie skonczy
mysle co by tu zrobic zeby sie nachlac i blyo ok
nie wiem czemu tak jest
jestem bezradny
do monaru nie chce isc bo tam jest zjebanie bylem przed aresztem w wyszkowie i lipa
---------- 02:28 ----------
a i jeszcze taką ciekawą sprawe zaowazylem ze sam widok alkoholu trzymanie w reku butelki i ta mysl ze zaraz to wypije daje mi wieksze poczucie radosci blogosci niz samo picie nie wiem co to ma znaczyc
a i tylko pierwsze pol litra vodki poprawia mi humor a mimo to pije do nieprzytomnosci i wtedy urywa mi sie film
i odrazu na drugi dzien jak sie bidze znowu mysle o tym magicznym zwiazku
ciagle o nim mysle teraz jest noc a ja mysle jak tu wyjsc pocichu z domu i zalatw se gorzale przyniesc pic sobie w pokoju i sluchac muzy i siedziec w necie doslownie mam dreszcze jak wyobraze sobie ten smak i ten "high" ktory nastepuje po pierwszym wiekszym lyku ....... smak vodki z redbullem
ale niemam pienidzy i zakaz picia przez wszystkich ale i tak szukam psosobu zeby sie napic mimo to ze jak sie napije trafiam do wiezienia automatycznie
nawet mysalem zeby wzioasc bilet kretytowy wyjechac gdzies i tam sie napic zeby nikt mnie pijanego nie widzial.....
ci co nie pija pare lat moim zdaniem nie kochali alkoholu tak jak ja on mi daje wszystko co chce powoduje stan umyslu ktory jest doskonaly wyostrzone zmysly poczucie blogostanu lekkosci itp
---------- 02:42 ----------
ahh siedze sobie z papierosem i tak marze
kumple glosna muza kawalki typu Velvet Chemistry puszcane z youtuba.... glosniczki na maxa wszyscy pijemy cpamy smiejemy sie jest zajebisice tanczymy sobie bijemy sie dla zabawy coraz wiecej wiecej niektorzy juz leza reszta sie z nich smieje demolujemy chate jest zajebiscie wszyscy mają wyjebane jest tak beztrosko optymistycznie
jak jabym chcial swiat w ktorym by nikomu nic nie zakazywano na sile to jest obieranie czlowiekowi wolnosci
mama sie wyprowadza niedlugo ale rada miasta nie chce mi tego mieszkania zostawic ;/ jakby bylo pieknie....
pamietam 2lata temu kasy wbrud imprezki codzienie wszystko bylo bogaci koledzy razem sie bawilismy bylismy poprostu the best najlepsi
a teraz to to nawet do ekipy miejskich zuli nie dolącze bo szkoda im kubka wina za darmo dac....
a pozatym to koledzy ci bogaci mam jeszcze kilku na gg to przyklad opis jednego z nich na gg " ;( <--- W Huj !!! Nie chce sie zyc ! || Śpie ... sQl...
"
pije codzienie tyle ze on jeszcze ma kase.... doniego napisze nawet nie odpisze ......
---------- 02:51 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=9xxENiPx ... re=related
obejzycie sobie ten teledysk moim zdaniem to chalucynacje ktore jakis nacpany grafik stworzyl
nie wiem czemu to mnie tak strasznie nakreca jak jabym to chcial widziec we wlasnej glowie slyszac ta muzyke....