dobra a wiesz co to jest za uczucie prosic kogos o chemie? ponizac sie lizac dupe zeby tylko dostac ja zaciskam zęby i to robie zeby tylko sie pooczuc fajnie i chuja bylo pol godziny fajnie i jest teraz normalnie tyle ze sie spac nie chce i dalej męcze kumpla na gg zeby kupil cos do picia zeby znowu byol pol godziny fajnie i tak caly zdien zleci
poznalem niby dziewczynę ale co z tego... skoro ona tez nie stroni od chemi mialem fajny bajer jak bylem nawalony teraz co jej powiem? ze jestem zerem i co ? oleje mnie .... jakbym mial kase bym jej i sobie posypal drinki kupil papierosy drogie i bylo zajebisice bym mial dupe a tak to co chuj wielki ....
pieniazki sie dawno moje skonczyly i teraz ciagniemy to jakos
nie no monar to jedyne wyjscie ale iwem ze i tak nie zadzownie o znajomi sie wkoncu zlitują bo tak to jest ja jestem aktorem graczem potrafie sie dostosowac do syutacji potrafie manipulowac naqwet narkomanami a ja kim jestem? sam nie wiem wszystkih wokul uwazam za totalne zera jakbym byl niby lepszy a to gownmo prawda jestem gorszy nawet do babki jeszcze pujde moze da kase ale wątpie wczoraj dala... i dziadek jezscze mnei wyganial i grozil policją i oczywisice slowa typu cpunie spierdalla na porzodku dzinym bym mu rozjebal lep ale po co stary jest i mysli ze jest fajny.....