Dobry psycholog, terapeuta - Poznań!!!! prosze o pomoc

Dorosłe Dzieci Alkoholików.

Dobry psycholog, terapeuta - Poznań!!!! prosze o pomoc

Postprzez konstanze » 18 cze 2007, o 20:55

Witam
Szukam dobrego psychologa,terapeute z Poznania dla osoby chorej na depresje. prosze was o jakis kontakt
najlepiej bezplatnego, moze kontakt na jakis dobry osrodek. osoba ta jest pracujaca najlepiej zeby przyjmowal po południu.
Kiedys ja tutaj wpisywalam sie, i wiele osob mi pomogło, poznalam wspaniałych ludzi:) Teraz ja chce pomoc, wiem jaka to ciezka choroba, udało mi sie z niej wyjsc po latach pracy nad sob±.
Bardzo was prosze o kontakt, terapia indywidualna a pozniej moze grupowa. najwazniejsze to znalezc dobrego specjaliste,
pozdrawiam
Konstanze
konstanze

Postprzez felicity » 29 sie 2007, o 21:14

[color=red][size=9]---------- 18:01 09.08.2007 ----------[/size][/color]

je¶li jeszcze szukasz namiarów to daj znać, podam Ci namiary na fajn± psychoterapeutkę, pozdr:)

[color=red][size=9]---------- 19:09 29.08.2007 ----------[/size][/color]

Adres: budzewa@o2.pl Ewa Budzowska nie pamietam tel. musiałabym poszukać, nie byłąm u niej jako pacjentaka ale wiem z opowiadań że jest dobrym psychologiem i nie ściemnia jak pacjent nie chce pracować. Jest konkretna i rzeczowa. Z tego co wiem to prowadzi terapię indywidualną bo ma swój gabinet. Mam nadzieję, ze nie będize mi miałą za złe że tu o niej piszę.

[color=red][size=9]---------- 19:14 ----------[/size][/color]

A jak bezpłatnie to jest fajna kobietka kierowniczka poradni na ul. MArcinkowskiego w bramie, moja kolezanka chodziła i bardzo ją chwaliła.
Tel. 061 855 73 54
Prowadzili grupową ale nie wiem czy teraz też można się zapisać, z pewnościa łatwo dsotać się na indywidualną.Powodzenia :lol:
felicity

Postprzez Bianka » 1 wrz 2007, o 15:41

Ja chodze na Marcinkowskiego :) Basia jest super :)
Bianka

Postprzez ewka » 1 wrz 2007, o 15:49

Basia miała fajny biust... sorry, ale to spontaniczna reakcja, a mnie zaciesza dzisiaj jakoś tak z niczego.

Sorki;)
ewka

Powrót do DDA