I tak jest ....

Problemy związane z uzależnieniami.

Postprzez Goszka » 18 cze 2008, o 13:54

Insomnia wybacz,ja rozumiem że lubisz mieć jasne sytuacje,ale tą sprawę można było załatwić delikatniej niż waląc z grubej rury na forum.
Można było spytać na pw i to bez tego oskarżycielskiego tonu.
Można też było napisać na tamten numer gg i zobaczyć co odpisze jego właściciel.No niefajnie wyszło.Mam nadzieję że narkussska się nie zrazi do forum :?
Moim zdaniem przekroczyłaś pewien próg prywatności pisząc publicznie o tej sprawie.
Goszka

Postprzez mahika » 18 cze 2008, o 16:00

no to jak o co innego to ja nie wiem, więcej się nie wtrącam. Mam nadzieje ze sie dogadacie
Pozdrawiam wszystkich...
mahika

Postprzez desiderata » 19 cze 2008, o 00:27

A ja insomnie obronie , jeżeli by to była prawda i napisała by na prv to byśmy nic nie wiedzieli a tak to sie wyjaśniło i jest O.K
desiderata

Postprzez narkussska_16 » 19 cze 2008, o 08:26

zrazic ? juz sie zrazilam... bo myslalam ze kto lepiej mnie zrozumie od Was, ludzi z takimi samymi lub podobnymi problemami... jak widac mylilam sie. Insomnio zadko tu bywasz ale jak juz bywasz to chociaz moglabys komus pomoc a nie interesowac sie czy czyjes zycie jest naciagane czy nie... ja juz sie nie bede tutaj udzielac. a konfrontacji sie nie boje bo nie mam o co sie bac. wszystko co tutaj napisalam od samego poczatku jest prawda i ja mam czyste sumienie ( to tak na marginesie ). i to chyba wszystko ;] aha nowy nr gg macie wiec sprawdzajacie opisy czy sie zgadzaja z tym co tutaj pisze ;] moze zalozymy nowy temat na forum pt : sprawdzajmy opisy czy zgadzają się z tym co piszemy na forum? ;] byloby super ;] mysle ze Insomnia na bank byla by tam czestym gosciem ;] a teraz znikam ;] pa;]
narkussska_16

Postprzez Ambrozja. » 19 cze 2008, o 19:28

Forum jest po to , żeby pisać to co się myśli !!!!
Insomnia miala prawo to napisać, wcale nie musiał tego robić na pw...
Gratuluje odwagi !!!
Pozdrawiam !!!
Ambrozja.

Postprzez agik » 19 cze 2008, o 20:20

A weźcie się Dziewczyny...
Nawet jaby w jakims przypadku było tak, ze doszłybyście do prawdy i nawet kogoś "zdemaskowały", to co z tego będziecie mieć?
Więcej krzywdy, niz korzyści...

Niefajnie wyszło....
agik

Postprzez pukapuk » 19 cze 2008, o 21:02

A może to był Bolek ? :lol:
pukapuk

Postprzez mahika » 19 cze 2008, o 23:34

TW pukapuk :ok:

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
mahika

Postprzez desiderata » 20 cze 2008, o 21:52

Doszliśmy prawdy , jeżeli byłby tu ktoś lipny należało by go zdemaskować bo tracilibyśmy nasz czas i chęci na bezcelowa pomoc a ten ktoś miałby niezły ubaw. Ola nie denerwuj sie tak Insomnia miała prawo napisać co myśli może zrobiła to zbyt dosadnie bez 100% pewności ale każde z nas w emocjach popełnia rożne błędy i my dobrze o tym wiemy , po za tym ja tez bym pewnie tak zareagowała jestem impulsywna i wybuchowa w takiej sytuacji poczułabym sie wykorzystana i okłamana przez osobę której ufam i liczę sie z jej zdaniem zrozum to , nie musisz sie tłumaczyć bo po co , wystarczy info ze to nie twój nr gg , bez nerwów po co to wszystko
desiderata

Postprzez Insomnia » 28 cze 2008, o 10:51

ponoc "najlepsza" obroną jest atak . Jak widac ma to swoje potwierdzenie .
Tak jak Ola napisala .. tak zalozcie temat ze swoimi nr gg .. z checia zostane modkiem w tym temacie ( mod na temat , ahhh jakiz porzadek bylby :wink: ) )
Nic innego nie sprawia mi przyjemnosci jak szpiegowanie ludzi :wink: śledzenie opisów etc.
Noż dajcie spokój ludzie , dziwne ze wypowiedzieli sie tu w wiekszosci Ci co w poprzednich tematach Oli nie dawali zadnych rad . :wink:
Desi i Ambrozja pozdro :wink:
Insomnia

Postprzez mahika » 29 cze 2008, o 09:30

dziwne ze wypowiedzieli sie tu w wiekszosci Ci co w poprzednich tematach Oli nie dawali zadnych rad .

Dobre :?
mahika

Postprzez Goszka » 29 cze 2008, o 10:56

a co nie można się wypowiedzieć?Nie wiem co to za dziwny argument.
I co z tego że nie pisałam wcześniej w wątkach Oli(bo zapewne do mnie ta uwaga też się odnosi)?Może tylko czytałam bo nie potrafię trafnie pomóc.A skoro przeczytałam o takiej sprawie w tym oto temacie to uważam że mam pełne prawo do wyrażenia swojej opinii.
I jeszcze jedno:winny się zawsze usprawiedliwia :idea:
Goszka

Postprzez Ambrozja. » 29 cze 2008, o 12:00

hehe spoko.......
Dziewczyny dajcie spokój !!
Pozdro :wink:
Ambrozja.

Postprzez narkussska_16 » 29 cze 2008, o 12:34

ej koniec postow tutaj ! dosyc! ja zostalam sama, Marcin ze mna zerwal wiec nie mam po co tutaj pisac. Co napisac wiecej? ze jestem nawachana? to nie ma sensu. zamykam ten watek i koniec narkussski na tym cholernym forum.

!!! DOSYĆ !!!
narkussska_16

Postprzez bunia » 29 cze 2008, o 12:36

Przykro mi :smutny:

Pozdrowka i uwazaj na siebie.
bunia

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Uzależnienia