Pytanie do dda:
Jak odbieracie dawana Wam druga czy trzecia szanse od partnera, ktory nie jest dda? Czy wierzycie, ze sie tym razem uda? Jakie sa Wasze mysli i przypuszczenia?
Pozdrawiam Was serdecznie,
P.
zenek napisał(a): niby zerwała¶, a wci±ż żyjesz jego życiem - zastanawiasz się czy ona go zrani, czy im ten zwi±zek wyjdzie itd. itp.
Musi Cię boleć to że odszedł od ciebie. Pewno musi Ci być ciężko pogodzić się z tym.
zenek napisał(a):Czy chciałaby¶ usłyszeć, że ona go zrani, że to im nie wyjdzie, że to się im nie uda ? A gdyby pojawiła się wróżka z kryształow± kul±, przepowiedziałaby przyszło¶ć za 10-20 lat i powiedziała "nie uda się", to by¶ się tym ucieszyła, czy raczej zmartwiła? A gdyby powiedziała "uda im się" to jakby¶ się poczuła?
zenek napisał(a):Zostaw te analizy - nic Ci to nie da.
Wiesz, ciezko zamknac tak od razu, gdy sie mieszka nadal z ta osoba. Ale o mnie sie nie martw - ja sobie rade juz dalam i moje plany nie sa z nim zwiazane.zenek napisał(a):Postaw grub± kreskę - ten rozdział jest już zamknięty, my¶lenie o tym to strata twojego czasu i energii które możesz przeznaczyć na co¶ nowego w twoim życiu, co już czeka za rogiem .... czeka aż zrobisz mu miejsce w swoim życiu i przestaniesz zajmować się tym, co odeszło.
Pytajaca napisał(a):A dlaczego nic ma to niby nie dac? Wiekszosc ludzi nie analizuje, w zwiazku z tym zwiazki mamy jakie mamy, nie zawsze szczesliwe, wiec jesli jest okazja, by sie dowiedziec czegos o drugim czlowieku - to dlaczego tego nie robic? Po to jest to forum, Zenek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości