Pytajaca napisał(a):A nie ma innej mozliwosci zeby sie dowiedziec, ze wszystko u niego gra, przynajmniej zdrowotnie? Od rodziny, przyjaciol?...[/color]
Pytajaca napisał(a):[size=9] Jestem zazdrosna o uwagę jaką poświęcasz innym, o Twoje pochlebstwa pod adresem innych. I jestem wściekła na Ciebie za najmniejsze ignorowanie mnie. Jednego dnia czuję się bardzo blisko Ciebie, kocham Cię, oddałabym za Ciebie życie, innego dnia czuje, że Cię nienawidzę i chcę Cię wyrzucić z mojego życia, na zawsze.
Evunia napisał(a):Potem napisał, że kocha tylko mnie. Dzisiaj ranno - "Proszę Wybacz..."
agik napisał(a):Wiesz, tak sobie pomyśłałam, ze gdybyś mu powiedziała, jak bolało, to chyba wzbudzisz w nim poczucie winy.
Ale gdybyście porozmawiali w troszke innym duchu- ze macie WSPÓLNY PROBLEM i WSPÓLNIE zastanowili sie, jak go rozwiązać, to może skuteczność takiej rozmowy byłaby większa?
agik napisał(a):I mnie się tak zdaje
A powiedz - on w tych chwialach, kiedy żałuje, prosi o wybaczenie- rozumie sam siebie? On wie, ze takie zachowanie moze być efektem jego zaburzeń?
Czy tylko łapie doła z powodu poczucia winy właśnie?
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: irulmar i 137 gości