powiem wam że dowiedziałam sie jak było naprawde z moim ex i wiem czemu zaczal pić .. zaczeło sie to 4 lata temu odkad przezył zawód miłosny
z tego co wiem był bardzo zakochany w pewnej dziewczynie .. tylko że ona go zdradziła,i wyjechała za granice i odkąd to sie stało wtedy zaczał pić .. teraz nawet jak wszystko poskładałam sobie w całosc to zaczełam wiele rzeczy rozumieć więc jak mi mówił i to kilkanascie razy zawsze powtarzął że nie zaufa nigdy żadnej kobiecie to teraz czaje czemu nawet czaje czemu krzywdzi inne dziewczyny .. nawet rozumie jego przewrazliwenie na punkcie zdrady umnie było że mi wmawial że go zdradzam jak raz jakos miałąm zły nastróju to tez mi wmawial że napewno mam jakiegos faceta .. on tak to musiał przezyc chłopak że do tej pory sobie z tym musi nie radzic mimo że tyle czasu mineło to juz miał chore mysli czy jak to nazwac ze go dziewczyna zdradza że napewno itp ja nawet wiem że on potrafi byc zazdrosny o swoje kolezanki i to nawet moze byłe z ktorymi kiedys był tak jak zemna i nawet nie bedac z nimi potrafi tez byc zazdrosny bo w mojej sytuacji mialam pare przypadkow takich z nim moim zdanem u niego to juz przejwa choroby .. teraz duzo naprawde pojełam i powiem wam że rozumie jego krzywdzenie dziewczyn ... i samego siebie nawet