Szkołą sie nie przejmuj nie ma co , ja tez zawaliłam rok i dobrze mi to zrobiło
Co do jarania nie mam co sie rozpisywać jesteś już na tyle doświadczona ze cały system znasz na pamięć , dobrze wiesz na co możesz sobie pozwolić wszystko zależy od Ciebie !!! to są Twoje świadome wybory z dobrze znanymi Ci konsekwencjami .
Ja do jarania nic nie mam jakiś czas temu mieliśmy z chłopakiem mały interesik paliliśmy wtedy dużo a teraz interesik sie skończył i nie palimy nic , jestem zdania ze jak ktoś ma skłonności do uzależnienia od stymulantów to depresantami sie nie uzależni wiec mogę palić bez obaw bo mnie to nie wciągnie . Wiem ze mnie skrytykujecie ale zbyt dobrze sie znam i za dużo mam za uszami by sie mylić
Więc mogę palić tylko i wyłącznie dla przyjemności
Ja bym chłopakowi nic nie mówiła bo po co , to czego sie nie wie nie boli , Wszystko zależy od tego jak sie z tym czujesz bo jeżeli miażdży Ci to psychikę to leć do niego szybciutko i powiedz o wszystkim On kocha !!zrozumie .
Tak według mnie nic złego sie nie stało , złamałaś sie trudno , pieprz to i przyj na przód (dobrze ze sie nie zaświeciłaś) tak naprawdę wbrew innym powiem ze miałaś do tego prawo !! Po tym co Cie spotkało masz prawo sie nawalić zajebać wyrzygać i iść spać , ale powinno to być raz i nie więcej , nie masz sie umartwiać tylko żyć dalej , życie kopie po dupie równo !!! nie możesz na długo sie przewrócić bo Cie zdepcze i to Bardzo .
Z reszta co ja tam będę pieprzyć jak ty o tym doskonale wiesz !!!
Jesteś silna i mądra dobrze wiesz co masz robić !!! nie wmawiaj sobie ze nie wiesz bo dobrze wiesz !! Zaciśnij dupę i działaj , nikt i nic nie jest w stanie Cie powstrzymać !! Cały czas to udowadniasz !!
Pijani Powietrzem -Zmysły Emocje
"co bym przeżył gdybym wiedział, co się zdarzy, co wydarzy się tej nocy mędrcu zaufaj sercu, bo życie nadal kroczy spójrz mu w oczy ujrzyj wodospady rap potoku nie prorokuj toku pozostaw spokój taki, jaki niesie ciemny pokój czworokątny niczym pory roku cisza w bloku narastająca po północy"
"wiesz o tym, że każdy kto wzniesie się siebie musi upaść na ziemię lecz zmysły po które sięgasz aż w niebie pozostaną przy tobie "