---------- 04:49 11.08.2008 ----------
kurde chyba mieliscie racje nie wiem sam niby sie fajnie czuje ale juz moja moja matka nie daje rady mialem okres miesieczny kedy nie cpalem ani nie pilem teraz chleje cpam nawet detox zaliczylem mialem isc do monaru ale za krotki detox 4dni mialem rano dzwonie do osrodka zeby mnie przyjeli bo ja mam dosyc ta bezenosc i kombinowanie czego kolwiek ehh ludzie kurde to juz niema sensu niby teraz jestem przyspieszony ale ile organizmm moze ciagnoc na takim przyspieszoniu jakes smieszne krosty na twarzy mi wychodzą zęby mam zólte nalot na języku krew w nosie sypie sie chyba ale ta chęc przyspieszenia jest silneijsza ja poprostu juz musze byc naspeedowany ja kocham ten stan jaa pierr ostra muza i biale + 2,3redbulle +mocna kawa i ramka szlug
http://www.youtube.com/watch?v=0CouSMSUE8o posluchjacie sobie tego ja tego slucham cale noce ja mam juz oczy podkrązowne ale juz nie moge przestac nie spie wogule glosy mam juz nie wiem co jest jestem zajebiscie podniecony caly czas na samą mysl o bialym i o kawie piszcie na gg 13851352 jestem 24h na dobe dostepny
---------- 04:55 ----------
obawiam sie ze odszedlem do takiego stanu w ktorym juz nie idzie przestać poprostu moj mozg sie lansuje doslownie paruje a ja go katuje jeszcze taką muzą pikawa mnie kluje nic nie jem tylko towar sie liczy i jak najszybsze poczucie przyspieszenia to szybkie myslenie zajebitej est szybko pisze i kreci mnie to ww dupie juz mam ludzi rente swoją mam ale mieszkam dalej z matką i mi jej szkoda
http://www.youtube.com/watch?v=GpEEf_pb ... re=related polecam!! refen niszczy ciarki są totalne dziwna porta troche jak na pisanie na ofrum ale ja calymi nocami wale w klawiature na roznych forach glownie hyppereal i sie nawazjaem nakrecamy tam tez są tacy jak ja ale ja che wyzdrowiec ale nie iwem jak
---------- 05:08 ----------
ej ja nie rozumiem tego jest cudownie dlaczego ja mam przestać? ale ja chce przestać mialem tą miesieczną przerwe i male dawki dzialają zajebisice trzymam rece w gorze i sie smieje i nikt nie moze spac przezemnie cala chata swiruje ja wkoncu tez zeswiruje i trafie na odzial zamkniety
ale nadal chce zeby w monarze do ktoreog ja pujde byla silownia kawa i techniawa bo w tym nic zlego nie widze pozdrawiam czekam gąroco na odpowiedzi
---------- 07:36 ----------
hehe 8rano a ja dalej szczesliwy bylem juz w barze sie napilismy z ziomkami hehe big in japan kawalek alphavwille zajeibsty jest czuje sie szczesiwym czlowiekiem teraz czekam az kumple wstaną i dalej lecimy hehe i jak tu sie leczyć?