mala20 napisał(a):SAM FAKT BOLI ZE JESTEM NIKIM DLA NIEGO TYLKO SMIESZNYM ŻĄRTEM I JAKIMS BYC MOZE TAM POŚMIEWISKIEM
Marlenko, kochanie,
To normalne, że boli. Nie może być inaczej. Przez jakiś czas nawet musi boleć. Potem w końcu przestanie.
Boli Ciebie zapewne bardziej, ponieważ dostałaś kiedyś po kościach od swoich rodziców. Odzywa się w Tobie tamten ból - odzywa się echem w tej sytuacji w jakiej jesteś teraz.
Przede wszystkim
WYBACZ SOBIE, Marlenko. To nic, że się tak kiedyś porobiło. Całe życie przed Tobą. Masz tylko 20 lat, mam dokładnie drugie tyle, co Ty - i wiem, że nawet przed takim staruchem jak ja potężny kawał pięknego życia przede mną, hehehehe.
Bezwzględnie i natychmiast wywalaj z głowy fatalne myśli o sobie samej.
Bądź dla siebie dobra i czuła - i nie karz siebie za to, co było.
Trzeba po prostu szukać w sobie, w swoim sercu, takiego miejsca, gdzie człowiek lubi sam siebie, gdzie mu ze sobą choć troszeczkę dobrze, i poszerzać to miejsce.
Jak jeszcze zrobisz choć kroczek w takim zwykłym, realnym życiu, żeby było Ci lepiej, to już znakomicie. Może na początek wywal gościa z opisów na GG.
wpadaj tutaj wyżalić się jakby co - i rób krok za krokiem w kierunku pokochania samej siebie. jak Ci się uda, problemy z facetem przestaną być problemami.
TRZYMAM KCIUKI!!!!!
Orm