---------- 21:34 28.04.2008 ----------
dzis pierwszy dzien od nie wiem jakiego czasu kiedy znow jestem ,,trzezwa i czysta" padaka:( normalnie do glowy dostaje!!:( Jest godzina 21.30 a ja o niczym innym nie potrafie myslec jak o tym zeby sie nacpac albo choc napic...Mam zajebiste cisnienie i nie wiem co z nim zrobic...
Juz do glowy dostaje...normalnie walcze sama ze soba!! Przez ostatnie 1,5 miesiaca bylo mi zajebiscie w ciagu dnia pelno ludzi wokol mej osoby,wielu przyjaciol a co najwazniejsze rodzina za ktora tak bardzo tesknilam a wieczorki no coz...dawni znajomi z ktorymi zawsze sie dobrze bawilam cpanie...chlanie i impreza pelna para I tak prawie dzien w dzien... Do dnia dzisiejszego jakos dawalam rady bo ciagle jakies okazje do wypicia z rodzinka wiec weszystko bylo oki a dzis no coz...siedze w domu i jobla dfostaje!! Chce mi sie cpac i chlac do cholery!! Nie wiem co zrobic...mam straszna sieczke w glowie a co najgorsze to nawet zasnac nie potrafie!!
Chyba zwariuje!!! Mysle ze blad zrobilam ze znow zaczelam bo coraz gorzej mi jest przestac Pukapuk ja nazywam zeczy po imieniu i wiem co powinnam zrobic, wiem jakie masz zdanie na ten temat ale nie potrafie! Zawsze jest okazja do napicia sie, urodziny...spotkanie z osobami z ktorymi dawno sie nie widzialo itd...i nie potrafie odmowic to jest silniejsze a o cpyniu to juz wogole nawet nie wspomne bo jak moge to normalnie...brak slow:( Nie radze sobie!!
---------- 21:38 ----------
No tak pewno za jakis tydzien moze dwa powoli znow bede wracac do normy, do swego codziennego zycia-mam taka nadzieje... ale wiem ze niebawem znow ten dzien nastanie kiedy nie bede wiedziala co zrobic ze soba... Boje sie takich dni bo boje sie ze kiedys w koncu naprawde sie zapije no moze zapic nie ale zacpac napewno chopciaz to z tym piciem to kto weie...
Przyznam sie szczerze ze jak jechalam do polski to z mysla ze moze jednak pogadam z jakims terapeuta moze mi pomoze...moze jakos dam rady no ale coz wystarczyly mi 2 dni i to juz calkiem olalam i zaluje teraz tego troche:(( Zajebista jazde mam normalnie chyba pujde zaraz sie schlac...