LauraK napisał(a):Najgorsze jest to, że właśnie nie liczy się dla mnie kasa, status danej osoby itp. ..
A dlaczego obniżasz standardy?
Skoro masz pozycję i kase oraz prezencję to obniżając standardy zachęcisz kogos o niższym statusie i ten kttos moze próbować, czy taka jak Ty osoba go zechce. Jak sprawy zajdą dalej to zwykle u takiej osoby następuje otrzeźwienie i tekst typu : "jestes za dobra dla mnie , nie dorastam Ci do pięt" Jeden to powie drugi tylko pomyśli, zeby nie tracić twarzy zdobywcy babki z klasą , ale i tak odejdą lub zamilkną. .Bo -" co ja z nią będe robił? "
I tak możesz bładzić obniżajac oczekiwania, myśląc ,że prosty czlowiek bedzie szczesliwy ,ze go chcesz . Potem on jednak odejdzie czujac sie świadomie lub podświadomie słabszy od Ciebie.
Należy szukać partnera w swoim środowisku i swojej mentalności i inteligencji. Bo powtórzę się-pan z innej klasy spolecznej skorzysta z zapoznania Ciebie ale tylko dla podniesienia własnego ego, a jeszcze jak to on odejdzie i zazwyczaj zamilknie nagle to jeszcze mu ego urosnie ,że paniusi nie chciał.
Z przeświadczeniem , że on to "każdą może mieć" lub ,że "baby na niego lecą".