Moze jednak znajdziesz sposob aby odejsc....tylko w ten sposob mozesz sobie a przy szczesciu i jemu pomoc.
Pozdrowka
Zbynek3 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jestem nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałść.
Witam w szczególności aniś bo mój problem jest prawie taki sam jak Twojego partnera.Otoż kiedyś miałem dwa nałogi papierosy i alkohol.W pewnym momencie swierdziłem że nie warto się truć i papierosy rzuciłem z dnia na dzień bez niczyjej pomocy.Teraz moim nałogiem jest piwo.Wypijam przeciętnie 4 5 sztuk dziennie.Inne alkohole mam w barku ale one są dla gości.Mam rodzinę dziecko.Nie jestem wulgarny ani coś tym stylu.Żona jest ogólnie zadowolona ze mnie (oprócz tego że pije).Ale wczoraj stwierdziłem że jestem jednak alkoholikiem.No i pomyślałem że rzuce alkohol tak jak papierosy.Wypiłem 1 piwko i mówie dość.No i stało się .Po oko 4 godzinach silne poty,wymioty ,ból żołądka ,cała noc spedzona w łazience....No i niestety wytrzymałem do 7 rano i napiłem się piwa.Jest lepiej ale nie jestem z tego faktu zadowolony.I mam pytanie do wszystkich .Czy jak będę ograniczał picie jednego piwa dziennie to nie będzie takich objawów.
Czy może jest inny sposób aby nie było podobnych objawów.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości