Jigsaw napisał(a): Ja na prawdę chyba Nie jestem typem człowieka do którego dziewczyny lgna na pęczki.. Ale czasem by się przydało żeby miecnz Kims pojsc na kawę.. Do kina..
Tez mam takie myśli żeby zostawić zapomnieć ale z drugiej strony
A gdyby lgnęły to uważasz, że wszystko by sie zmieniło cudownie. Jesli mam być szczera, to wg mnie nie jesteś takim typem. Nie wiem jak wyglądasz ale to tak na prawde nie ma znaczenia.
Nie jesteś takim typem bo Twoje nastawienie do wszystkiego jest takie a nie inne. Możesz być najlepszym przystojniakiem w całym mieście ale pobliższym poznaniu z takim podejściem do życia szybko zweryfikuje sie cała reszta... Nie jest to interesujące dla kobiety, która nie ma problemów ze sobą. Zainteresujesz za to te, które nie są stabilne i wpasuje się tak w Twój rytm (również nie zdrowy) i tak będziecie tworzyć związek znów całkiem nie zdrowy czyli coś czego chyba nie szukasz.
Czyli znów sprowadza się to do jednego - do naprawienie siebie i ogarnięcia swoich zaburzeń, bo kobiet stabilnych nie interesują faceci, którzy szukają kogoś,kto poprowadzi za rękę.
Żeby nie było, nie chodzi mi o to, ze Ty jesteś gorszy, bo sobie nie radzisz. Tak NIE jest. Chodzi tylko i wyłącznie o to, że takimi prawami się to rządzi.
Nie chodzi też o to, że kazdy musimieć idealne życie i nie mieć problemów, bo tak się nie da. Chodzi o podejście do nich i postępowania w ich obliczu.